Breaking News
23 Ιουνίου 2017

Ο Ελληνοαμερικανός Τάιλερ Ντόρσει επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έτσι θα έχει την ευκαιρία να βρει τη νέα σεζόν μία θέση στους Χοκς, αφού η ομάδα της Ατλάντα ανακοίνωσε ότι επιλέχθηκε τα ξημερώματα  στην θέση 41 του Draft.  

 Ο 21χρονος Ελληνας γκαρντ, που το περασμένο καλοκαίρι, συμμετείχε στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το προ-ολυμπιακό τουρνουά προέρχεται από το κολέγιο του Όρεγκον και θα προσπαθήσει να προστεθεί στην ελληνική παρέα του ΝΒΑ, μαζί με τους Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννη και Κουφό.   Ο Ντόρσεϊ γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1996 στην Καλιφόρνια, είναι 1.92 και αγωνίζεται στη θέση 2.  Επίσης ο 21χρονος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, πρώην παίκτης του Αρη, Αλεξάντερ Βεζεκόφ  επιλέχθηκε στο νούμερο 57 από τους Νετς. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics