Breaking News
25 Ιουλίου 2017

Με παγκόσμιο ρεκόρ (26.10) στα 50μ. πρόσθιο της κολύμβησης από τον Άνταμ Πίτι, άνοιξε η τρίτη μέρα της κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Αποκλεισμός για Καρπουζλή.

Με ένα μεγάλο παγκόσμιο ρεκόρ στα 50μ. πρόσθιο της κολύμβησης άνοιξε η τρίτη μέρα της κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο Βρετανός Άνταμ Πίτι, που συμμετείχε στην 9η προκριματική σειρά έκανε επίδοση 26.10, βελτιώνοντας το δικό του ρεκόρ, 26.42, το οποίο είχε πετύχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν το 2015.

Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και ο Ιωάννης Καρπουζλής, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε χρόνο 28.07, που τον έφερε στην 33η θέση της συνολικής κατάταξης.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics