Breaking News
30 Οκτωβρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Πολιάκοφ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στην Ευρώπη και τα τρία Παγκόσμια Κύπελλα, στα οποία μετείχαν επτά Έλληνες ξιφομάχοι σε Βέρνη, Λονδίνο και Ορλεάνη.

 

Ο Έλληνας αθλητής, κατέλαβε την 17η θέση στη σπάθη ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λονδίνου, πετυχαίνοντας στη φάση των poul πέντε νίκες και μία ήττα (από τον Βρετανό Τζόναθαν Γουέμπ). Στην συνέχεια προκρίθηκε απευθείας στους «32», όπου γνώρισε την ήττα από τον Βρετανό Νίκολας Χάουις με 15-9, καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

Στην ίδια διοργάνωση ο Γιώργος Τσουρούτας έκανε τέσσερις νίκες και δύο ήττες στα poul από τους Βρετανούς Στέφαν Λεπόνις και Κέρτις Μίλερ. Στους «64» ηττήθηκε από τον Βρετανό Τζορτζ Σούνταρντς με 15-11 και κατετάγη 33ος.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών στην Ορλεάνη της Γαλλία ξεχώρισε η Δώρα Γκουντούρα, κατακτώντας την 39η θεση αναμεσα σε 177 αθλητριες.

Πέτυχε 5 νίκες 1 ήττα στον όμιλο και απευθείας πρόκριση στο ταμπλό των 64. Εκεί αντιμετώπισε τη Γαλλίδα Καρολίν Κερολί, από την οποία ηττήθηκε με 15-9.

H Δέσποινα Γεωργιάδου έκανε 5 νίκες και μία ήττα από την Βρετανή την Κέιτ Ντάικιν στα poul, στη συνέχεια στο κυρίως ταμπλό των 64 ηττήθηκε με 15-13 από την Κορεάτισσα Ραϊτζίν Λι, καταλαμβάνοντας την 41η θέση, ενώ η Mαρίνα Παΐζη έκανε στα poul μία νίκη και 5 ήττες και κατετάγη 146η.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών στη Βέρνη της Ελβετία ο Σάββας Kαββαδίας κατέλαβε την 67η θέση, πετυχαίνοντας στα poul πέντε νίκες και μία ήττα από τον Πολωνό Γιαν Σομπιέτσκι. Kατόπιν πέρασε by στους «128», όπου νίκησε τον Δανό Κρίστιαν Ρομπλ με 15-13, για να χάσει στη συνέχεια από τον Ούγγρο Τίμπορ Ανστράσφι με 6-5.
Ο Κοσμάς Καρακόλης κατετάγη στην 232η θέση έχοντας ως απολογισμό μία νίκη και πέντε ήττες στα poul.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics