Breaking News
03 Νοεμβρίου 2017

H Κίμκι βρήκε τον... τρόπο και «έσπασε» το αήττητο της Ρεάλ στην εφετινή Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε νικηφόρα με 86-80 από τη Μαδρίτη, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους Ισπανούς στην πρώτη τους ήττα. Κορυφαίος των νικητών ο Αλεξέι Σβεντ με 20 πόντους και 5 ασίστ, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζέιμς Άντερσον με 16 πόντους. Από την Ρεάλ, ξεχώρισε ο Γκουστάβο Αγιόν με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος αστόχησε στο σε κρίσιμο τρίποντο στα 10΄΄ για τη λήξη, τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στην Κωνσταντινούπολη, με τον Κώστα Σλούκα να πιάνει υψηλή απόδοση η Φενερμπαχτσέ δεν... αγχώθηκε απέναντι στην Βαλένθια (79-66) και αύξησε το ρεκόρ της σε 3-2, ισοβαθμώντας πλέον με τους Ισπανούς. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ είχε απολογισμό 10 πόντους (2/4δ., 2/2τρ.) και 7 ασίστ, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τζίτζι Ντατόμε με 16 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Γιαν Βέσελι με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Στο Βελιγράδι, η Μπάμπεργκ, με ένα τεράστιο «διπλό» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (69-75), πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη της, έχοντας κορυφαίους τους Ρούμπιτ (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Χίκμαν (12 πόντοι, 4 κλεψίματα). Ο Νίκος Ζήσης έμεινε στα ρηχά επιθετικά σε 21 λεπτά συμμετοχής (3π., 5ρ., 2ασ.), ενώ το δυσάρεστο για τον Αντρέα Τρινκιέρι ήταν ότι είδε τον Ντάνιελ Χάκετ να τραυματίζεται στο πόδι.

Τέλος, στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι (3-2) υπερασπίστηκε την έδρα της με 79-68, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, την οποία και υποχρέωσε στην 4η ήττα της.

Σε αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική της Euroleague, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) 69-75
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Βαλένθια (Ισπανία) 79-66
Μπασκόνια (Ισπανία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 85-84
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 79-68
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Κίμκι (Ρωσία) 80-86

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)
Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Μάλαγα (Ισπανία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22:00 Novasports 2HD
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics