Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2017

Τέσσερα συνεχόμενα ματς εκτός έδρας έδωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς και πήραν τρεις νίκες, μετά και την επικράτηση επί των Ατλάντα Χοκς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποστηρίζει πως η ομάδα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

 

Μετά το παιχνίδι με τους Χοκς, ο Έλληνας φόργουορντ  μίλησε:

Για τις τρεις νίκες στη σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αναμετρήσεων: «Κάναμε καλή δουλειά. Παίξαμε σκληρά σε όλα τα ματς. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και στην έδρα μας».

Για τη συνεργασία του με τον Έρικ Μπλέντσο: «Ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια μαζί, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο. Είναι μόνο η αρχή. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις άλλα παιδιά να ανεβαίνουν. Κάνει το παιχνίδι ευκολότερο για όλους μας».

Για την άμυνα των Μπακς: “Σίγουρα μέτρησε η άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, ειδικά οι ψηλοί μας. Αντιμετωπίσαμε σωστά τους ΜακΚόλουμ και Λίλαρντ. Τους κάναμε τη βραδιά δύσκολη”.

Για την άνοδο του Μιλγουόκι: «Συνήθως όταν πας καλά χαλαρώνεις, αλλά δεν νομίζω πως συνέβη αυτό απόψε. Κάναμε καλή δουλειά με την κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ήταν άλλο ένα βήμα για εμάς. Φαίνεται πως μεγαλώνουμε ως ομάδα. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι και πως θα κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια»

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Δεν ήμαστε ακόμα κοντά στις δυνατότητές μας ως σύνολο», ανέφερε στο τέλος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics