Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2017

Έντονο ελληνικό στοιχείο υπήρχε στο Barclays Center του Μπρούκλιν για το ματς Νετς-Κινγκς, αφού ξαναείδαμε ελληνικούς χορούς σε παρκέ ΝΒΑ, αυτή τη φορά για τους Παπαγιάννη και Κουφό.

 

 


Οι Κινγκς έπαιξαν με τους Νετς στο Μπρούκλιν και για άλλη μια φορά στο παρκέ ενός γηπέδου ΝΒΑ, το ελληνικό στοιχείο έκανε την εμφάνιση του.

Μετά τους χορούς στη Βοστώνη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήρθε η σειρά των Κουφού και Παπαγιάννη να ζήσουν κάτι αντίστοιχο, με τους Νετς να διοργανώνουν άλλη μια ελληνική βραδιά.

Στο Βarclays Center είδαμε ελληνικούς παραδοσιακός χορούς, ενώ οι δύο ψηλοί του Σακραμέντο υπέγραψαν πολλά αυτόγραφά στους Έλληνες που βρέθηκαν στο γήπεδο. Δείτε τι έγινε στο Μπρούκλιν!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics