Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2018

Το δημοσίευμα του ESPN ανέφερε πως ο Lebron James είναι έτοιμος να μεταγραφεί στους Golden State Warriors, με τον “βασιλιά” να απαντά στα δημοσιεύματα σε έντονο ύφος.

 

Ο σούπερσταρ των Cavaliers τόνισε πως δεν θέλει να ξανακούσει ερώτηση σχετικά με αυτή τη φήμη. Δείτε συγκεκριμένα όσα είπε:

«Αυτό το θέμα πρέπει να κοπεί. Η συζήτηση σχετικά με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν έχει έχει βάση . Όλες οι άλλες ιστορίες δεν έχουν βάση. Η προσοχή μου αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα και πώς θα την βοηθήσω να φτάσει μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ και να παλέψουμε για ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Οτιδήποτε άλλο δεν είναι για την ομάδα. Ρωτήστε με ότι θέλετε για αυτή την ομάδα, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν μην με ρωτήσετε για άλλη ομάδα. θα είναι άδικο απέναντι στους συμπαίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τον κόσμο της ομάδας».

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics