Breaking News
18 Νοεμβρίου 2018

Ασύλληπτα σκηνικά στην Μπραζαβίλ, όπου το ντέρμπι ανάμεσα σε Κονγκό και Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό διεκόπη προσωρινά λόγω βροχής, που δημιούργησε τρελά σκηνικά στο γήπεδο.

 


Υπάρχουν δύο Κονγκό. Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (πρώην Ζαΐρ) με πρωτεύουσα την Κινσάσα και η (σκέτη) Δημοκρατία του Κονγκό με πρωτεύουσα την Μπραζαβίλ.


Το μεταξύ τους ντέρμπι για την προκριματική φάση της τελικής φάσης του κυπέλλου Αφρικής το περίμενε όλη η ήπειρος, όμως τελικά αυτό που ακολούθησε ήταν μία φάρσα.

Η ξαφνική νεροποντή στην Μπραζαβίλ έκανε το γήπεδο πισίνα, με αποτέλεσμα να εκτυλιχτούν σκηνές απείρου κάλλους, όπως αυτές.

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Με το σκορ στο 1-1, ο διαιτητής υποχρεώθηκε να διακόψει το ματς πριν την λήξη του ημιχρόνου, όμως αυτό που ακολούθησε ήταν απίστευτο, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να προσπαθούν να βγάλουν το νερό από το γήπεδο με κουβάδες ή ακόμα και με γυμνά χέρια!
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics