Breaking News
14 Ιουνίου 2019

Πρωταθλητής με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Ισραήλ, καθώς η «ομάδα του λαού» επικράτησε με 89-75 της Μακάμπι Ρισόν και σήκωσε την κούπα.

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η «ομάδα του λαού» αντιμετώπισε την Μακάμπι Ρισόν στον τελικό του πρωταθλήματος Ισραήλ και κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο, τον 53ο της ιστορίας της και παράλληλα τον πρώτο του Έλληνα προπονητή στο Ισραήλ.


Η Μακάμπι ήταν ανώτερη κόντρα στην Ρισόν, έφερε στα μέτρα της την αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά και χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη, κλείνοντας ιδανικά τη σεζόν.

Ο Τζον Ντιμπαρτολομέο με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών σε ένα ακόμα παιχνίδι, με τους Σκότι Ουίλμπεκιν και ΝτιΆντρε Κέιν να έχουν από 14 πόντους ο καθένας, ενώ ο Ταρίκ Μπλακ πρόσθεσε 11 πόντους.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics