Breaking News
19 Ιουνίου 2019

Στο sport 5 του Ισραήλ μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και στάθηκε στην πορεία του στη Μακάμπι.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας κόουτς

«Είμαι ευτυχισμένος που φέραμε ακόμη έναν τίτλο στην Μακάμπι. Όταν μεγάλωνα και έβλεπα τη Μακάμπι, ήταν πάντα μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη που έπαιρνε τίτλους. Σαν να ζω ένα όνειρο που είμαι κομμάτι της οικογένειας της Μακάμπι. Περήφανος που είμαι προπονητής εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες κια τους managers που με έφεραν σε ένα θρυλικό club. Είμαι τόσο ευτυχισμένος για πρώτη φορά και πάντα η πρώτη αγάπη είναι εξέχαστη.

Θέλουμε να κρατήσουμε τους περισσότερους από το staff της περασμένης σεζόν σε βασικές θέσεις για να είμαστε πιο δυνατοί. Δεν έχε συγκεκριμένο στυλ των παικτών που μου αρέσει. Η μέθοδος του παιχνιδιού και η φιλοσοφία μου είναι να φέρνω παίκτες που μπορούν να ταιριάξουν στο σύστημα σύμφωνα με την δουλειά που κάνουμε στο scouting.

Μόνο ο Πάργκο δεν ταίριαξε. Τον σέβομαι σαν χαρακτήρα και σαν παίκτη. Προσπάθησα να τον ταιριάξω στη φιλοσοφία μου, είχε καλά ματς που βοήθησαν την ομάδα, αλλά στο τέλος της σεζόν έπρεπε να πάρω μια απόφαση»
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics