Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ελλάδα έκανε την προσπάθειά της για πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αλλά δεν ήταν αρκετή απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

 

Το εθνικό συγκρότημα των Ανδρών ηττήθηκε δίκαια 0-3 από την Πορτογαλία, αρκέστηκε στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου και ολοκλήρωσε τους αγώνες του στη Ναντ.

Απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης του 2014 η εθνική ομάδα μπήκε στο τραπέζι με σκοπό να προηγηθεί και να γίνει πιο πιεστική, ωστόσο η απόδοσή της δεν ήταν τέτοια ώστε να απειλήσει μία σταθερή δύναμη των τελευταίων χρόνων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Πορτογαλία ήταν ανώτερη, πήρε εκείνη την πρώτη θέση στο γκρουπ και το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά και στοχεύει σαφώς ακόμα πιο ψηλά.

Στην τελική βαθμολογία η Πορτογαλία πρώτευσε με 4 βαθμούς. Η Ελλάδα ακολούθησε με 3 και τελευταία έμεινε η Τουρκία με 2. Την πρόκριση για τα προημιτελικά παίρνουν μόνο οι νικήτριες ομάδες των 8 ομίλων.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics