Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες σκοπευτές στο ευρωπαϊκό πρωταθλήμα IPSC όπλων χειρός που διεξάγεται στο Βελιγράδι.



Διακρίσεων συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IPSC όπλων χειρός για την Ελληνική αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας. Μετά την επιτυχημένη διεκδίκηση των Αγώνων του 2022 που ανατέθηκε στη χώρα μας, οι Έλληνες έφηβοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.


Δυστυχώς οι μέτριες επιδόσεις του στο 19ο και 24ο στάδιο του στέρησαν το χρυσό μετάλλιο. Παρά ταύτα, ανταποκρίθηκε επάξια στον απαιτητικό αγώνα των 24ων σταδίων και ανέβασε τη Γαλανόλευκη στο βάθρο των νικητών, φέρνοντας ακόμη μια Ευρωπαϊκή διάκριση στη χώρα μας.

Ασημένιο και στο Ομαδικό του αγωνίσματος

Στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας βρέθηκαν και οι τρεις Έλληνες έφηβοι! O ασημένιος Νικόλαος Λουπέλλης (ΣΟ Ρόδου), ο Αθανάσιος Παλιογιάννης (ΣΑΛ Φλώρινας) στην έκτη θέση, και ο ένατος Αλέξανδρος Παππάς (ΛΠΣ Σάρισα), κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο και στο ομαδικό της κατηγορίας. Οι Έλληνες ξανά στο βάθρο, σπάζοντας την κυριαρχία Ρωσίας και Σερβίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics