Breaking News
10 Οκτωβρίου 2019

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη του, αποκάλυψε πως μαθαίνει πολλά για τους Μιλγουόκι Μπακς και το ΝΒΑ από τον αδερφό του Γιάνη, κατά το διάστημα που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Ο διεθνής παίκτης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος, που συνεχίζει την καριέρα του στα “ελάφια” και στους στόχους της ομάδας του.


Χαρακτηριστικά, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος, όλοι παίζουν σκληρά, το κοινό είναι απίστευτο και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι ευλογία να παίζω με τον Γιάννη, να είμαι εδώ στο Μιλγουόκι, με την οικογένεια μου. Είναι ευλογία”.
Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: “Έχω μάθει πολλά από τον Γιάννη, πραγματικά πολλά. Στον πάγκο μιλούσαμε για το παιχνίδι. Έχουμε πετύχει ήδη κάποιους στόχους ως ομάδα, πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και στο τέλος ελπίζω να πετύχουμε όσα θέλουμε. Είναι υπέροχα εδώ”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics