Breaking News
17 Οκτωβρίου 2019

Σύμφωνα με τους General Managers του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο του MVP και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Συγκεκριμένα ύστερα από ψηφοφορία που έγινε από τους GMs ο «Greek freak» ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις τους με ποσοστό 52%. Να θυμίσουμε πως την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν εξαιρετικός με την ομάδα του Μιλγουόκι όπου απαριθμούσε 27.7 πόντους μέσο όρο στην κανονική περίοδο, και 25.5 στα Play Offs κατακτώντας πολύ δίκαια τον τίτλο του κορυφαίου του NBA.

Από την άλλη μεριά οι Λος Άντζελες Κλίπερς βρέθηκαν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των General Managers για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Λος Άντζελες Λέικερς των Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics