Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2019

Μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στο Σικάγο (123-102) δημοσιογράφος της «Équipe» ρώτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το ματς μεταξύ των Σάρλοτ Χόρνετς και των Μπακς που θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 24 Ιανουαρίου στο «Παλέ ντε Μπερσί».


Αρχικά ο Γιάννης δεν είχε συνειδητοποιήσει το πόσο σύντομα θα γίνει το ματς και φάνηκε από την αρχική του αντίδραση όταν του υπενθύμισαν ότι το ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε λίγο περισσότερο από τρεις εβδομάδες: «Ήδη; Αλήθεια; Έρχεται γρήγορα!»
Στη συνέχεια ο Γάλλος δημοσιογράφος των ρώτησε τι υποδοχή περιμένει ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ στις ΗΠΑ και ο Αντετοκούνμπο απάντησε: «Θα είναι τεράστιο γεγονός. Δεν μπορώ να περιμένω να ταξιδέψω στο Παρίσι. Είναι πολύ ωραίο που μπορώ και ακολουθώ βήματα των ανθρώπων που ανέδειξαν το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σκέφτομαι ιδιαίτερα τους Ντράζεν Πέτροβιτς και Τόνι Πάρκερ αλλά και πολλούς άλλους θρύλους. Θα υπάρχει και ο Νικολάς Μπατούμ στην αντίπαλη ομάδα και έτσι αν το κοινό αποφασίσει να τον υποστηρίξει αντί εμού, τότε θα είναι καλή "μάχη"» είπε γελώντας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics