Breaking News
30 Ιανουαρίου 2020

Η σύζυγος του αδικοχαμένου, Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, έγραψε για πρώτη φορά στα social media από την ημέρα του θανάτου του θρύλου του ΝΒΑ.

 

Η Βανέσα Μπράιαντ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση, περιέγραψε τις συναισθηματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια και ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της ίδιας και των παιδιών της.

Το μήνυμά της:

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας δείχνουν την στήριξη τους και την αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του άντρα μου, Κόμπε – του εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας- και της όμορφης Τζιάνα π μία καταπληκτική κόρη, μία εκπληκτική αδελφή για τις Ναταλία, Μπιάνκα και Καπρί.

Είμαστε συντετριμμένοι επίσης για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην Κυριακή και μοιραζόμαστε τον πόνο τους. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτή την στιγμή. Παίρνω δύναμη μόνο επειδή γνωρίζω ότι ο Κόμπε και η Τζιάνα ήξεραν ότι είχαν την αγάπη όλων. Νιώθουμε απίστευτα ευλογημένοι που τους είχαμε στην ζωή μας. Εύχομαι αν ήταν εδώ μαζί μας για πάντα.

Δεν ξέρω πως θα είναι οι ζωές μας από εδώ καi πέρα, είναι αδύνατον να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να προχωρήσουμε λόγω του Κόμπε και της αγαπημένης μας Τζίτζι, είναι αυτοί που μας φωτίζουν τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς δεν έχει τέλος. Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Να τους έχουμε μαζί μας για πάντα. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την αγάπη σας, την θλίψη σας και για την συμπαράσταση σας.  Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας σε αυτή την καινούργια πραγματικότητα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics