Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κόλιν Κάουχερντ, γνωστός αναλυτής του NBA, δήλωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μετακομίσει στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς εάν οι Μπακς δεν καταφέρουν να πάνε στους τελικούς.

 

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής του «The Herd», αναφέρει πως εάν η ομάδα του Μιλγουόκι δεν καταφέρει να κερδίσει τους τελικούς της Ανατολής και να προκριθεί στους κανονικούς, ο φετινός MVP θα σκεφτεί πολύ καλά το να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο.

Μια ατάκα που αναφέρει ο Αμερικανός αναλυτής είναι: «Νομίζατε πως οι Ουόριορς με Ντουράντ ήταν καλοί; Γιάννης, Στεφ (Κάρι), Ντρέιμοντ (Γκριν) και Κλέι (Τόμσον). Όχι, ευχαριστώ... Αυτό είναι μια δυναστεία 5 ετών».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics