Breaking News
16 Μαρτίου 2020

Οι δικηγόροι του Ροναλντίνιο κατέθεσαν αίτημα στις αρχές της Παραγουάης για προσωρινή αποφυλάκιση έναντι 1,6 εκατ. ευρώ, όμως η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική.


Δέκα μέρες μετά τη σύλληψή του στην Παρουγουάη για κατοχή πλαστού διαβατηρίου στην προσπάθειά του να μπει στη χώρα, ο Ροναλντίνιο παραμένει φυλακισμένος.

Οι δικηγόροι του επιχείρησαν προ ημερών να εξασφαλίσουν την προσωρινή αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου και του αδερφού του, προσφέροντας 800.000 δολάρια ως εγγύηση. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε, με τον δικαστή Γκουστάβο Αμαρίγια να υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά είναι ελάχιστα μπροστά στην οικονομική δύναμη που έχει ο Βραζιλιάνος.

Κοροναϊός : Απόκοσμη Αθήνα – Δείτε φωτογραφίες από το άδειο κέντρο
Τελικά οι δικηγόροι του 39χρονου άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα διπλασίασαν την πρότασή τους, προσφέροντας αυτή τη φορά 1.6 εκατ. δολάρια και τη διαμονή στην πολυτελή οικία, θέλοντας να καταδείξουν πως αν ήθελαν να αποδράσουν δεν θα πήγαιναν σε ένα τόσο μεγάλο σπίτι το οποίο γνωρίζουν όλοι και μάλιστα βρίσκεται σε μια πολύ γνωστή περιοχή της Ασουνσιόν, αλλά σε ένα μικρότερο διαμέρισμα.

Και αυτή η πρόταση έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να παραμένει στη φυλακή και να περιμένει τη δίκη.
tovima.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics