Breaking News
28 Απριλίου 2020

Απίθανες αποκαλύψεις από την Κάρμεν Ηλέκτρα για την εποχή της σχέσης της με τον Ντένις Ρόντμαν.

 

Το «Last Dance» φέρνει στην επιφάνεια ιστορίες από το παρελθόν που ακόμα και σήμερα… προκαλούν «σεισμό». Η Κάρμεν Ηλέκτρα στα δυο νέα επεισόδια αποκάλυψε τις… τρέλες του Ντένις Ρόντμαν και το περιστατικό όπου χρειάστηκε να πάει ο Μάικλ Τζόρνταν στο Λας Βέγκας για να… μαζέψει το «σκουλήκι», με την ίδια να είναι στο δωμάτιο και να κρύβεται από ντροπή.

Η πασίγνωστη ηθοποιός, μετέπειτα σύζυγος του Ρόντμαν, επανήλθε λοιπόν στην επικαιρότητα και μάλιστα κλήθηκε να δώσει αρκετές συνεντεύξεις. Σε μια από αυτές, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που προκαλεί… δονήσεις ακόμα και σήμερα. Τι αποκάλυψε η Κάρμεν Ηλέκτρα; Ότι έκανε σεξ με τον Ντένις Ρόντμαν στο προπονητικό κέντρο των Μπουλς, λέγοντας μάλιστα πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είχε… δουλέψει ποτέ τόσο πολύ πάνω στο παρκέ όσο εκείνη την ημέρα.

«Μία μέρα, όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν ρεπό, ο Ντένις μού είπε ότι είχε μια έκπληξη για μένα. Μου κλείνει τα μάτια και ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα του. Όταν τελικά μου βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο. Ήταν τρελό όλο αυτό, σαν δύο παιδιά που βρίσκονταν σε μαγαζί με γλυκά. Τρώγαμε παγωτά από το ψυγείο και κάναμε σεξ σχεδόν παντού -στην αίθουσα φυσικοθεραπείας, στο γυμναστήριο. Προφανώς και στο γήπεδο», είπε η Κάρμεν Ηλέκτρα στους «Los Angeles Times».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κάρμεν Ηλέκτρα και ο Ντένις Ρόντμαν στην πορεία… παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, με τον Ρόντμαν μετά από εννέα ημέρες (!) να καταθέτει αίτηση διαζυγίου! Εν τέλει, αυτό βγήκε μετά από πέντε μήνες… Στο photostory που ακολουθεί, δείτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της Κάρμεν Ηλέκτρα…

 onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics