Breaking News
20 Μαΐου 2020

O θρύλος των Λέικερς και του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, πιστεύει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πέντε παίκτες που αγωνίζονται σήμερα και θα μπορούσαν να είναι σταρ στην δική του εποχή. 

 Μία συζήτηση που άνοιξε πρόσφατα , σχετικά με το αν οι σημερινοί παίκτες του NBA θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούσαν πριν από 20-30 χρόνια:   «ΛεΜρον Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι, Άντονι Ντέιβις και Γιάννης Αντετοκούνμπο» ήταν οι πέντε παίκτες που επέλεξε ο Τζόνσον, όταν ρωτήθηκε σχετικά  από τον Στίβεν Έι Σμιθ.  Ο Τζέιμς ήταν το πρώτο όνομα που επέλεξε ο Τζόνσον, ενώ πρόσθεσε στον Ντάραντ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι αυτός ο τύπος μπορεί να σκοράρει σε οποιαδήποτε εποχή. Ο Στεφ Κάρι θα μπορούσε ακόμα να σκοράρει με τον τρόπο που το κάνει αυτή τη στιγμή», είπε ο Τζόνσον, συμπληρώνοντας ότι ο Ντέιβις και ο Αντετόκουμπο « θα μπορούσαν σίγουρα να παίξουν στην εποχή που ήμουν εγώ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics