Breaking News
05 Οκτωβρίου 2020

Η παγκόσμια επιτραπέζια αντισφαίριση έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα με διεθνούς εμβέλειας τουρνουά.

Μετά τη μακρά περίοδο αναστολής λόγω της πανδημίας, έμειναν μόλις πέντε εβδομάδες για το #RESTART και μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή η παγκόσμια ομοσπονδία θέλει να φέρει τους φιλάθλους στην τέλεια διάθεση. Από σήμερα Σάββατο και μέχρι τα κορυφαία τουρνουά σε «φούσκα» στην Κίνα (Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών, Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών και τελικοί της ITTF) οι θαυμαστές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα έχουν καθημερινά την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τηλεοπτικά κλασικούς αγώνες και μαγικές στιγμές με τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος τα τελευταία 25 χρόνια! Η ITTF… έσκαψε τα αρχεία της και θα παρουσιάσει σπουδαίες αναμετρήσεις, οι οποίες αρχίζουν το 1995 και εκτείνονται έως το 2020. Από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου οι ψηφιακές πλατφόρμες της ITTF θα γεμίζουν με περιεχόμενο κάθε μέρα προτού ξεκινήσει η σειρά #RESTART την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020.

Όπως τονίζει η διεθνής ομοσπονδία στην ιστοσελίδα της «κάθε εβδομάδα θα επικεντρώνεται σε μια πενταετή περίοδο και θα «παρελάσουν» τόσα δυνατά ονόματα, που οι φίλοι του αθλήματος δεν θα θέλουν να χάσουν ούτε ένα λεπτό από τη δράση».

Πάρτε μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει από την παρακάτω επισκόπηση:

Εβδομάδα 1

3 - 9 Οκτωβρίου 2020

Χρόνια κάλυψης: 1996 - 2000

Οι παίκτες που εμφανίζονται: Γιαν Όβε Βάλντνερ, Λιου Γκουολιάνγκ, Ζόραν Πρίμορατς και άλλοι.

Εβδομάδα 2

10 - 16 Οκτωβρίου 2020

Χρόνια κάλυψης: 2001 - 2005

Οι παίκτες που εμφανίζονται: Άι Φουκουχάρα, Τίμο Μπολ, Ζανγκ Γινίνγκ και πολλοί άλλοι.

Εβδομάδα 3

17 - 23 Οκτωβρίου 2020

Χρόνια κάλυψης: 2006 - 2010

Οι παίκτες που εμφανίζονται: Μα Λονγκ, Λιου Σιβέν, Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ και άλλοι.

Εβδομάδα 4

24 - 30 Οκτωβρίου 2020

Χρόνια κάλυψης: 2011 - 2015

Οι παίκτες που εμφανίζονται: Ντινγκ Νινγκ, Ζανγκ Τζίκε, Ντιμίτρι Οβτσάροφ και άλλοι.

Εβδομάδα 5

31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2020

Χρόνια κάλυψης 2016-2020

Οι παίκτες που εμφανίζονται: Χούγκο Καλντεράνο, Μίμα Ίτο, Σου Σιν και άλλοι.

Κάθε εβδομάδα μπορείτε να απολαύσετε δύο πλήρεις αγώνες στα κανάλια της ITTF στο Facebook και στο YouTube, καθώς και δύο επικές στιγμές ανά ημέρα στο YouTube, ενώ απίστευτες συναντήσεις και αξέχαστες στιγμές θα γιορτάζονται στις σελίδες Instagram, Twitter και Facebook!

Μείνετε συντονισμένοι… και ετοιμαστείτε για #RESTART!

* Η εθνική ομάδα της Σουηδίας (Πέρσον, Βάλντνερ, Π. Κάρλσον) μετά τον παγκόσμιο τίτλο στη Μαλαισία το 2000

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics