Breaking News
09 Οκτωβρίου 2020

Τι προβλέπουν τα ζώδια, σύμφωνα με τον αστρολόγο Κωνσταντίνο Ντότα, για σήμερα, Παρασκευή;

 

Ανάγκη να εμπιστευτούμε και να φροντιστούμε…

Κριός
Σήμερα είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού. Οι δικοί σας άνθρωποι έχουν ανάγκη την φροντίδα και την αγκαλιά σας. Αφιερώστε πολύτιμο χρόνο.

Ταύρος
Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να έχει δυσκολίες αν είστε άκαμπτη/ος ή απόλυτη/ος. Καλό θα ήταν να βάλετε όλη σας την ευαισθησία σε εφαρμογή και να επικοινωνήσετε με χάρη, κρατώντας τις ισορροπίες.

Δίδυμοι
Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες αξίες ή να ανατροφοδοτήσετε τις ήδη υπάρχουσες. Η ανάγκη για φροντίδα και να νιώσετε ασφάλεια θα είναι έντονη.

ADVERTISING

Καρκίνος
Η αρμονία και η ισορροπία είναι σημαντικές ανάγκες σήμερα ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα. Καλή ημέρα να προωθήσετε κάτι που σχετίζεται με την προβολή σας.

Λέων
Σήμερα είναι μια ημέρα που μπορείτε να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα παρά με κάτι που σχετίζεται με άλλους ανθρώπους. Παρόλα αυτά αν σας ζητηθεί η βοήθεια σας καλό θα ήταν να μην αρνηθείτε να την παρέχετε.

Παρθένος
Συναντήσεις και επαφές με άλλα άτομα θα φανούν χρήσιμες σήμερα. Φιλικές κινήσεις ευνοούνται καθώς επίσης και οτιδήποτε θα κάνει τους άλλους να νιώσουν ασφαλείς από τις δράσεις σας.

Διαβάστε ακόμη: Πρέπει να σκεφτείτε διπλά πριν εμπιστευθείτε αυτά τα 4 ζώδια

Ζυγός
Η αποδοχή θα σας βοηθήσει να μεταβείτε με ευκολία από ένα επίπεδο σε ένα άλλο ή να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Μην αναλωθείτε σε λεπτομέρειες σήμερα.

Σκορπιός
Σημαντική ενέργεια σήμερα θα είναι να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ψηλά να περάσετε τα μηνύματά σας από καρδιάς. Οι επαφές και οι συζητήσεις σήμερα θα πρέπει να έχουν βάση την αλληλεγγύη και την διατήρηση της ισορροπίας.

Τοξότης
Σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση στην περίπτωση που χρειάζεστε την συνεργασία άλλων ανθρώπων. Ανεξάρτητα τα συναισθήματα σας, η αποδοχή και η θετική στάση θα φέρουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Αιγόκερως
Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σας σήμερα ζητούν την προσοχή σας. Καλό θα ήταν αν είστε παρούσα/ών στην περίπτωση που αυτό θα βοηθούσε στην διατήρηση των ισορροπιών και της αρμονικής συνεργασίας.

Υδροχόος
Το περιβάλλον γύρω σας αυτή την στιγμή ζητά την αγάπη και την φροντίδα σας. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτή/ός σε ότι σας ζητηθεί και να κάνετε δράσεις από καρδιάς σήμερα.

Ιχθύες
Η θετική σκέψη και η επαφή με τα συναισθήματα σας θα είναι ο τρόπος που θα μπορέσετε σήμερα να πάρετε ικανοποίηση από το πρόγραμμα σας. Η ενσυναίσθηση είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς.

Πηγή: portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics