Breaking News
06 Νοεμβρίου 2020

Στην αντεπίθεση πέντε μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΕΛΟΚ, καταγγέλλοντας παράνομη την προσωρινή διοίκηση Χατζηδάκη 

Το αλαλούμ στα διοικητικά δρώμενα της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε (ΕΛΟΚ) καλά κρατεί, την ώρα που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει μπει σε νέα καραντίνα, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να αγωνιούν για το μέλλον του αθλήματος.

Η διοικούσα επιτροπή της ΕΛΟΚ, όπως αυτή ορίστηκε προχθές από την παγκόσμια ομοσπονδία (WFK), πέρασε στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα πέντε μέλη της, οι Σιετής, Γιαννέλης, Περάκης, Φυλακτός και Μητρόπουλος καταγγέλλουν ως παράνομη τη χθεσινή (5/11) έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία της ομοσπονδίας, όπου αποφασίστηκε μερική αναδιάρθρωση του Δ.Σ., με πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης τον Διονύση Χατζηδάκη.

Οι παραπάνω πέντε, δεν μετείχαν στη χθεσινή διαδικασία, αντ’ αυτού εξέδωσαν ανακοίνωση υπογράφοντας ως «Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΟΚ που ορίστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδίας του Αθλήματος».

Σε αυτή αναφέρουν τα εξής: «Κατατέθηκε σήμερα 06.11.2020 στο Πρωτοδικείο Αθηνών φάκελος αναφορικά με την παράνομη έκτακτη συνεδρίαση που διεξήχθη από τους Δ. Χατζηδάκης, Ι. Κουλουρίδης, Δ. Μακρής, Μ. Σιταράς, Σ. Σκούφιας, Μ. Χαραλάμπους το πρωί της Πέμπτης 05.11.2020, καθώς και την συγκρότηση τους σε σώμα.

Η διοικούσα επιτροπή την ΕΛΟΚ που ορίστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδίας του Αθλήματος (WKF), της οποίας μέλος αποτελεί η ΕΛΟΚ, δυνάμει του άρθρου 5 του Ν.4431/2016, και συγκάλεσε για αύριο 07.11.2020 διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να κατανεμηθούν αρμοδιότητες προέδρου, αναπληρωτή προέδρου, γενικού γραμματέα και ταμία, καθόσον αποτελεί όργανο ειδικού σκοπού.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε ενημερώνεται συνεχώς τόσο για τα δικαστικά, όσο και για τα διοικητικά τεκταινόμενα στον καθημαγμένο χώρο του ελληνικού καράτε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics