Breaking News
28 Νοεμβρίου 2020

Καμία ιστιοδρομία δεν έγινε την τέταρτη μέρα λόγω άπνοιας
Βασίλης Γεωργιώτης

 

 

Η άπνοια δεν επέτρεψε να γίνουν ιστιοδρομίες την τέταρτη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κι έτσι η κατάσταση στην κατάταξη έμεινε αμετάβλητη, γεγονός που ευνόησε την Κατερίνα Δίβαρη που είναι πια αγκαλιά με την ολυμπιακή πρόκριση.

Μετά την ακύρωση των αθλητριών που κυνηγούν την Ελληνίδα ιστιοπλόο στην 8η ιστιοδρομία για λάθος πέρασμα, η Δίβαρη αύξησε το χάντικαπ από την πλησιέστερη διώκτριά της, Πάλμα Τσάργκο από την Κροατία στους 33 βαθμούς, διαφορά ασφαλείας που δεν καλύπτεται, άρα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία της στο Τόκιο.

Στην κούρσα των μεταλλίων του Σαββάτου, τελευταία μέρα των αγώνων, όπου μετέχουν οι δέκα πρώτοι της κατάταξης,ο Βύρων Κοκκαλάνης, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά τις εννέα πρώτες κούρσες, θα διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο στο θεσμό. Η διαφορά του από τον πρώτο είναι οχτώ βαθμοί ποινής και από τον τέταρτο δέκα. Οι βαθμοί στην κούρσα των μεταλλίων μετρούν διπλοί.

Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές, πλην της πρώτης δεκάδας, θα κάνουν μία ακόμα ιστιοδρομία αύριο Σάββατο (28/11).

Η Δίβαρη και ο Λεωνίδας Τσορτανίδης, είναι πολύ κοντά και στο αργυρό μετάλλιο στην κατηγορίων κάτω των 21 ετών.

“Σήμερα δεν φυσούσε καθόλου, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαμε βροχή, ακόμα και χαλάζι. Με το μπουρίνι τα κύματα σηκώθηκαν στα δύο μέτρα!

«Έχοντας κάνει μόνο δύο μήνες προπόνηση με τα RS:X δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις. Θα μπορούσα να πάω ίσως λίγο καλύτερα στην κατάταξη των ανδρών, αλλά είχα να συναγωνιστώ αθλητές που ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» μάς είπε ο Λεωνίδας Τσορτανίδης.

Το βίντεο των διοργανωτών από την τρίτη μέρα των αγώνων:

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics