Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2020

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα στο 1ο εικονικό παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας
Δημήτρης Ντζάνης

 

H τεχνολογία σε όλο της το μεγαλείο, με την 9η Δεκεμβρίου 2020 να περνά στην ιστορία για το άθλημα της ποδηλασίας.

Το εικονικό παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας είναι γεγονός, η πρώτη έκδοσή του έγινε σήμερα, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην ποδηλασία.

Αστέρια των πεντάλ από την ποδηλασία δρόμου, την πίστα, το βουνό και παραολυμπιονίκες συνέθεσαν μια ομάδα 132 συνολικά αθλητών και αθλητριών από 22 χώρες που μετείχαν στο event.

Το UCI Cycling Esports World Championships έγινε σε μια εικονική διαδρομή μήκους 50,035 χλμ. και υψομετρικής διαφοράς 483μ.

Ηταν τόσο ζωηρό το ενδιαφέρον που μέχρι και ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ άφησε για λίγο τις εργασίες, για να το παρακολουθήσει, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα.

Ο διαγωνισμός έγινε στην πλατφόρμα Zwift και η διαδρομή ήταν η ίδια για άνδρες και γυναίκες. O κάθε αθλητής κι αθλήτρια με ειδικές προσαρμογές στα ποδήλατά τους, βάσει της διαδρομής, αγωνίστηκαν από τα σπίτια τους ή όπου επιθυμούσαν.

Ο αγώνας εικονικός στα λόγια. Η πίεση και η εξάντληση φανερή, λες και οι συμμετέχοντες διαγωνίζονταν βρίσκονταν πραγματικά στη διαδρομή.

Ο Τζέισον Οσμπορν από τη Γερμανία στους άνδρες, και η νοτιοαφρικανή Άσλι Μούλμαν στις γυναίκες κέρδισαν στις αντίστοιχες κούρσες.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics