Breaking News
19 Μαρτίου 2021

Η ομοσπονδία τοξοβολίας ανακοίνωσε τη σχετική λίστα

 

Στα 32 φθάνουν τα σωματεία σύμφωνα που θα αποφασίσουν για τη νέα διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε τον κατάλογο των σωματείων που θα επιλέξουν τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας θα γίνει μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «Ζευς», το Σάββατο 27 Μαρτίου και ώρα 12:00. Ο Πέτρος Συναδινός αποχωρεί από την προεδρική θέση έπειτα από επτά χρόνια. Ο κ. Συναδινός επέλεξε έναν άνθρωπο του μπάσκετ για καταθέσει πρόταση να κατέβει στις εκλογές.

Ο Αναστάσιος Χρυσανθόπουλος, αντιπρόεδρος του Προμηθέα Πάτρας, είπε το «ναι» στην πρόταση Συναδινού, θέτοντας υποψηφιότητα για την προεδρία. Δείτε εδώ τη λίστα των σωματείων.

Sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Ποιον επέλεξε η Κίνηση Φίλων Ιστιοπλοΐας για την ΕΟΕ

Με Βούρο η αποστολή για τον Βόλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics