Breaking News
21 Απριλίου 2021

NHL: Έσπασε το ρεκόρ του «Μίστερ Χόκεϊ» Γκόρντι Χάου ο Καναδός
Αγγελική Βύζικα  

 

Μετά την ισοφάριση του ρεκόρ του Γκόρντι Χάου το Σάββατο (17/4), ο επιθετικός των Σαν Χοσέ Σαρκ, Πάτρικ Μαρλό, έγινε πλέον από χθες (Δευτέρα) μοναδικός κάτοχος ρεκόρ παιχνιδιών της κανονικής περιόδου της NHL. Ο 41χρονος Μαρλό είναι πλέον ο ρέκορντμαν αγώνων της κανονικής σεζόν της NHL, που φέτος διεξάγεται με τροποποιήσεις και με μισούς αγώνες. Χθες, όταν οι «Καρχαρίες» του Σαν Χοσέ ηττήθηκαν από τους Χρυσούς Ιππότες του Βέγκας (3-2), ο Καναδός επιθετικός έπαιξε το 1.768ο παιχνίδι του.

Το Σάββατο, ο Μαρλό είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γκόρντι Χάου, ενός από τους θρύλους του NHL, ο οποίος είχε παίξει 26 χρόνια στο Βόρειο Αμερικάνικο πρωτάθλημα (στο Ντιτρόιτ από το 1946 έως το 1971 και στη συνέχεια στο Χάρτφορντ από το 1979 έως το 1980).

Ο Πάτρικ Μαρλό παίζει επί του παρόντος την 24η σεζόν του στην NHL. Άρχισε την καριέρα του στο Σαν Χοσέ το 1997 και στη συνέχεια μετακόμισε στο Τορόντο 20 χρόνια αργότερα, πριν πάει στο Πίτσμπουργκ το 2019, παίζοντας μόνο μερικά παιχνίδια εκεί, για να επιστρέψει στους Καρχαρίες.

Ο Μαρλό, που προέρχεται από την πολιτεία του Σασκάτσουαν, έχει πετύχει 566 γκολ και έχει 630 ασίστ στην καριέρα του. Δεν έχει κατακτήσει ποτέ το «Stanley Cup» και ήταν μέλος της ομάδας των Σαρκ που ηττήθηκαν στον τελικό από το Πίτσμπουργκ το 2016.

SPORTS3.GR
Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics