Breaking News
02 Ιουνίου 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε μιλώντας σε δημοσιογράφους πως προτιμάει να μην παρακολουθεί αγώνες όταν δεν παίζει και να εστιάζει στον εαυτό του. Μάλιστα τόνισε πως όταν βρίσκεται σπίτι του δεν μιλάει για μπάσκετ και το μόνο που κάνει είναι να παίζει με τον γιο του και να βλέπει Netflix.

 

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Μίλησε για τη σειρά με τους Χιτ, για τους συμπαίκτες του αλλά και για τη ρουτίνα του όλες αυτές τις ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα:

Για το τι αλλάζει στην προετοιμασία του για τα playoffs περιμένοντας τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο των playoffs:

"Απλώς εστιάζουμε στους εαυτούς μας. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και περιμένουμε. Κάνουμε ό,τι κάνουμε από την αρχή της σεζόν, χτίζοντας καλές συνήθειες και εστιάζοντας στους εαυτούς μας ώστε να είμαστε καλύτεροι σε επίθεση και άμυνα".

Για το αν θα παρακολουθούσε το Game 5 των Νετς με τους Σέλτικς:

"Δεν παρακολουθώ μπάσκετ. Παίζουμε πολύ και προπονούμαστε. Προσπαθώ να μείνω μακριά από αυτό λοιπόν όταν δεν παίζω και εστιάζω στον εαυτό μου. Δεν ξέρω τα άλλα σκορ, δεν προσέχω τα άλλα παιχνίδια, απλώς εστιάζω στον εαυτό μου".

Για το τι κάνει κάνει όλες αυτές τις ημέρες όσο περιμένει τον αντίπαλο των Μπακς στον δεύτερο γύρο:

"Θέλετε να μάθετε την ρουτίνα μου; Να είμαι ειλικρινής; Ξυπνάω, πρώτα κατουράω, μετά κάνω μπάνιο. Μετά πίνω νερό. Ακολούθως πάω για προπόνηση και ρωτάω τους προπονητές τι να κάνω για να βελτιωθώ.

Μετά επιστρέφω σπίτι, παίζω με τον γιο μου, τον βάζω για ύπνο και βλέπω Netflix για 8 ώρες, ενώ στο ενδιάμεσο χρησιμοποιώ την τουαλέτα κάποιες φορές, επειδή πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

EURO 2020: Η μεγάλη ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο

Πολύτιμη εμπειρία για Σαμπαλή και Σπανού στο προπονητικό καμπ επιλογών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics