Breaking News
08 Ιουνίου 2021

Ο Μιχαήλ Τσουτλασβίλι άνοιξε τις ελληνικές συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης
Δημήτρης Ντζάνης



Ο Μιχαήλ Τσουτλασβίλι αποκλείστηκε νωρίς από το παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο ανδρών-γυναικών της Βουδαπέστης, όμως ο 18χρονος τζουντόκα έδωσε μια σπουδαία μάχη.

Με αντίπαλο έναν αθλητή θρύλο για το ουγγρικό τζούντο, τον Μίκλος Ουνγκβάρι, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 1-0 στον «χρυσό» πόντο, στον α’ γύρο των -73κ. Το 4λεπτο του αγώνα έληξε 0-0, με τον Τσουτλασβίλι να βάζει δύσκολα στον «χάλκινο» πρωταθλητή Ευρώπης του 2019, κάτι που επεσήμαναν και οι σχολιαστές του αγώνα.

O αγώνας του Τσουτλασβίλι είναι ο 2ος κατά σειρά

Αύριο υπάρχει διπλή ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, με τους Αλέξη Ντανατσίδη και Θανάση Μυλωνέλη να παίζουν στα -81κ. Ο Μυλωνέλης παίζει στο Pool B με τον Ισραηλινό, Ντιν Γκέμερ και ο Ντανατσίδης στο Pool C με τον Ακμάλ Μουρόντοφ από το Τατζικιστάν.
sports3.gr
Διαβάστε ακόμη:

Μακρόν: Πολίτης τον χαστούκισε μπροστά στις κάμερες [vid]

 

Όλα τα ζώδια 08/06

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics