Breaking News
17 Ιουλίου 2021


Ο Βύρων Κοκκαλάνης έκανε την πρώτη του προπόνηση, στην Ιαπωνία
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Ο Βύρων Κοκκαλάνης, μαζί με την Κατερίνα Δίβαρη είναι τα πρώτα μέλη της ολυμπιακής ομάδας ιστιοπλοΐας που βρίσκονται ήδη στο Τόκιο. Την Κυριακή (25/7) αρχίζουν την προσπάθειά τους στην κατηγορία RSX, άρα χρειάζονται και τις απαραίτητες ημέρες προσαρμογής, καθώς η χώρα του «ανατέλλοντος Ηλίου» βρίσκεται έξι ώρες μπροστά από την Ελλάδα.

 Πάντως ο Κοκκαλάνης δεν φάνηκε να επηρεάζεται από το μεγάλο ταξίδι στην ανατολή. Και σήμερα το απόγευμα ανέβασε φωτογραφία από την Ολυμπιακή μαρίνα, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του, λέγοντάς μας και «γεια» στα ιαπωνικά. «Kon’nichiwa από την Ολυμπιακή μαρίνα ιστιοπλοΐας. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την όμορφες ευχές σας. Οι αγώνες ξεκινάνε 25 Ιουλίου και τελειώνουν 1 Αυγούστου. Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο» έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής, που έκανε την πρώτη του προπόνηση στα ιαπωνικά νερά. To κυρίως κέντρο για τα RSX θα είναι το μικρό παράκτιο νησί Ενοσίμα, που ενώνεται με γέφυρα 390μ. με την υπόλοιπη χώρα.

 Φωτό: Nikos Alevromytis
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics