Breaking News
09 Οκτωβρίου 2021

Η ΝΕ Πατρών είναι ο πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών.

Η ομάδα των Πατρών υποδέχεται τον ΟΦΗ στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός” την Κυριακή (10/10) και ώρα 13:00.

 Στη σελίδα της ομάδας ο προπονητής Μιχάλης Ξανθόπουλος δήλωσε τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο την φετινή σεζόν. Ο πρώτος μας αντίπαλος είναι μια ιστορική ομάδα, με μεγάλη παράδοση στο πόλο. Είναι νεοφώτιστος, έχει καλό προπονητή και πιστεύω ότι θα είναι αξιόμαχος στην έδρα του. Εμείς προσερχόμαστε στον αγώνα της πρεμιέρας ως φαβορί. Ο στόχος μας την φετινή σεζόν θα είναι να είμαστε στην 8άδα, να παίξουμε ωραίο πόλο και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας».

Το ρόστερ της ΝΕΠ αποτελούν οι εξής παίκτες: Αγγελος Λιβαθηνός, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Στέλιος Αποστολίδης, Παναγιώτης Ορφα-νός, Χρυσόστομος Μπάρλος, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Νίκος Τουλγαρίδης, Θανάσης Κρίκης, Νίκος-Παναγιώτης Μπρακατσέλος, Δημήτρης Γιαννακέας, Αλέξανδρος Πετρόπουλος, Θεόδωρος Μουστεράκης, Δημήτρης Κοντονής, Γιώργος Γκίρης-Κανελλόπουλος, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ηλίας Πίτσικας, Παναγιώτης Καρύδης, Γιώργος Καρράς, Χάρης Σπανογιάννης, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Αλέξης Στροφυλλας, Μιχάλης Παπαδάτος, Νίκος Μπάζιος, Φίλιππος Αντίοχος.

athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics