Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2021

Επέστρεψε από το Άμπου Ντάμπι η Ελληνική αποστολή που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας, την τελευταία μεγάλη διοργάνωση του 2021.


Στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποιήθηκε το 15ο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας και το FINA Marathon Swim World Series – Grand Finale, με τη Χανιώτισσα κολυμβήτρια να κάνει τον απολογισμό της παρουσίας της.

Αναλυτικά όσα είπε η Άννα Ντουντουνάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (ΚΟΕ) κατά την επιστροφή της Ελληνικής αποστολής:

«Οι τελευταίοι αγώνες της χρονιάς μετά από πολλούς και σημαντικούς αγώνες που προηγήθηκαν.

Μου βγήκε η κούραση, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχω ηρεμήσει καθόλου, για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο και σωματικά και ψυχολογικά.

 

Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν ήμουν σίγουρη αν μου “έβγαινε” το Παγκόσμιο από την αρχή για αυτό δεν ήμουν σίγουρη αν θα πήγαινα.

Δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου, χαίρομαι που πήγα και που με τη σκυτάλη μπήκαμε τελικό, ήταν κάτι το μοναδικό αυτό για μένα.

Δεν το έχουμε καταφέρει πάλι να μπούμε σε τελικό Παγκοσμίου. Για εμένα ήταν η μεγαλύτερη στιγμή σε αυτούς τους αγώνες.

Αν δεν ήμουν κουρασμένη θα είχα πετύχει να μπω σε τελικό και να διεκδικώ μία καλή θέση με τους χρόνους που είχα.

Δεν ήμουν σε αυτή την κατάσταση, βγήκε η πίεση που έχω “τραβήξει” όλο αυτό το διάστημα.»
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

ΟΦΗ: Προς παραμονή στην Ισπανία ο Βαγιέχο

 

 

 

Οι κληρώσεις του Τοπικού Κυπέλλου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics