Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2021

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε στην COSMOTE TV ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην αποβολή του Μιγκέλ Μεγιάδο στο πρώτο μέρος, ενώ θεωρεί ότι υπήρχε αρκετή ισορροπία στο ζευγάρι των δύο ομάδων.

 

Η πορεία του ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας της τρέχουσας σεζόν σταμάτησε στη φάση των "16", καθώς γνώρισε μια ακόμα ήττα από τον Άρη εντός έδρας, αυτή τη φορά με 2-0.

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε ότι το παιχνίδι έληξε στην αποβολή του Μεγιάδο, ενώ τόνισε ότι είναι ένα ζευγάρι στο οποίο υπήρχε ισορροπία και δύσκολα μπορούσε να ανατραπεί το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην COSMOTE TV: "Είναι ένα ζευγάρι που είναι ματς ισορροπιών και το παιχνίδι τελείωσε στην αποβολή. Όταν είσαι ομάδα που έρχεσαι με γεμάτο μαξιλάρι.

Προσπαθήσαμε δώσαμε την μάχη μας αλλά τελείωσε με την αποβολή του Μεγιάδο. Είμαστε μια οικογένεια. Τους ευχήθηκα τα καλύτερα και να είμαστε δυνατοί όπως ήμασταν μέχρι τώρα. Το 3-1 είναι δύσκολο όταν υπάρχει τέτοια ισορροπία".

sport24.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 23/12/2021[vid]

 

 

 

 

ΟΦΗ-Άρης 0-2 [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics