Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2022

Γυναίκες Εργοτέλη: Σούπερ μεταγραφή με την αρχηγό της Εθνικής Νοτίου Αφρικής!


Μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες της ιστορίας τους έκαναν οι «κιτρινόμαυρες»

Συνεχίζοντας την μεταγραφική τους ενίσχυση, οι Γυναίκες Εργοτέλη ανακοίνωσαν την απόκτηση της Janine Van Wyk, ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή μεγάλου βεληνεκούς:

Η Νοτιοαφρικανή αμυντικός είναι παίκτρια με ασύλληπτο ποδοσφαιρικό βιογραφικό, εν ενεργεία αρχηγός της Εθνικής Ομάδας της χώρας της και με πολλές συμμετοχές σε ποικίλες διοργανωσεις.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην ομάδα των Houston Dash στις Η.Π.Α. (2017/18). Επόμενος αξιοσημείωτος σταθμός της έμπειρης παίκτριας υπήρξε η Glasgow City F.C. (2020-22) όπου κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Σκωτίας, να συμμετάσχει στην φάση των 32 του Champions League αλλά και στον προημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης την δεύτερη χρονιά.

Την ποδοσφαιρική σεζόν 2021/22 μετέβη στην γενέτειρα της όπου και αγωνίστηκε στην JVW F.C., ομάδα με διακρίσεις που η ίδια δημιούργησε.

Σε διεθνές επίπεδο, η Janine Van Wyk αγωνίζεται με το εθνόσημα από το 2005 ενώ υπηρετεί ως αρχηγός την Εθνική ομάδα της πατρίδας της από το 2013. Σπουδαία στιγμή για την Εθνική Ομάδα της Νότιας Αφρικής υπήρξε η συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2012, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η πολύ πρόσφατη κατάκτηση του Africa Women Cup of Nations (2022).
Neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 02 Σεπτέμβριος γιορτάζουν

 

 

 

 

Ευρωμπάσκετ:Σήμερα άλλες 12 ομάδες μπαίνουν στο Ευρωμπάσκετ ανάμεσά τους φυσικά και η Ελλάδα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics