Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2023

Την πρώτη θέση στο στο πανελλήνιο κύπελλο XCC κατέλαβε η αθλήτρια του Τάλω ΑΝΕΚ Lines, Αθηνά Τσισμενάκη, στην κατηγορία κορασίδων.



Την αποτίμηση των αθλητών του στους εκτός Κρήτης αγώνες επιχειρεί ο Τάλως ΑΝΕΚ Lines. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι αθλητές μας στις πρώτες πανελλήνιες υποχρεώσεις τους εκτός Κρήτης.

Το Σάββατο συμμετείχαν στο πανελλήνιο κύπελλο XCC η Τσισμενάκη Αθηνά αν και είναι λίγες μόνο ημέρες στην νέα της κατηγορία και διανύει την πρώτη απο τις δύο χρονιές σε αυτή των κορασίδων δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και κυριαρχησε απο την αρχή εως το τέλος κατακτώντας την 1η θέση.

Στους παίδες ο Κουρμούλης Κωνσταντίνος έχασε στο σπριντ το χάλκινο μετάλλιο παρά το γεγονός ότι είχε ταλαιπωρηθεί απο ιώσεις τον τελευταίο καιρό. Ο Γλαμπεδάκης Χρήστος ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Έφηβοι:
15ος Γουλερμάκης Μανώλης – άνδρες (διεθνής αγώνας)
14ος Παναγάρης Παναγιώτης
15ος Ροβάκης Δημήτρης – Μάστερ
10ος Γουλερμακης Αντωνης

…συμμετείχαν και οι Ορφανουδακης, Κώστας Χαϊδεμενάκης Χαράλαμπος και Ζωγραφάκης Μιχάλης.

Την Κυριακή η ΑΕΚ και η ΕΟΠ, στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, διοργάνωσαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα cyclocross. Ο Ταλως ΑΝΕΚ LINES συμμετείχε στην κατηγορία ELITE ΑΝΔΡΩΝ με τον Ροβάκη Δημήτρη, που μετά από ένα εξαιρετικό αγώνα τερμάτισε στη 13η θέση.

Στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ επίσης, ο μαχητικός Γουλερμάκης Αντώνης κατετάγη 11ος, με τον Ορφανουδάκη Κώστα να ακολουθεί στην 12η θέση. Καθοριστική ήταν η συμβολή του συνοδού της αποστολής Κωνσταντίνου Λιβανού.»

athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 09/02/2023 [vid]

 

 

 

 

Η αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας στη Super League 2 συνεχίζεται…

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics