Breaking News
09 Ιουνίου 2023

Με beach party γιόρτασαν στο βόλεϊ του ΟΦΗ
Εντυπωσιακή χρονιά για τα κορίτσια με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α2…

 

Με ένα ξέφρενο beach party έκλεισε μια ονειρεμένη χρονιά, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, το οποίο φέτος σάρωσε τους τίτλους στην Κρήτη, ενώ κορυφαία στιγμή, ήταν η άνοδος της γυναικείας ομάδας, στην Α2 κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Συγκεκριμένα, το γυναικείο τμήμα του ΟΦΗ κατέκτησε φέτος τρία πρωταθλήματα Κρήτης (Γυναίκες, Νεάνιδες, Παγκορασίδες), το Κύπελλο Κρήτης (Γυναίκες), μια δεύτερη θέση στην Κρήτη (Κορασίδες), ενώ ιστορική στιγμή, ήταν η άνοδος της γυναικείας ομάδας, στην Α2 κατηγορία, στα μπαράζ ανόδου, που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, με αντιπάλους πολύ ισχυρές ομάδες.
Το γυναικείο βόλεϊ του ΟΦΗ, είχε λοιπόν, κάθε λόγο να γιορτάζει και το έκανε με την ψυχή του, στο HAVANA Βeach Bar στην παραλία της Αμμουδάρας, όπου τα κορίτσια του ΟΦΗ, οι προπονητές, μέλη της διοίκησης, αλλά και οι γονείς, το γλέντησαν με την ψυχή τους!

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, χόρεψαν, τραγούδησαν συνθήματα για τον ΟΦΗ και απόλαυσαν τους γευστικούς μεζέδες που είχαν ετοιμάσει οι γονείς, οι οποίοι αποδείχθηκαν άριστοι ψήστες στο barbeque, που στήθηκε και έκανε θραύση!
Το μενού είχε και βεγγαλικά, τα οποία φώτισαν τον ουρανό, σε μια υπέροχη βραδιά, για τα κορίτσια του ΟΦΗ.
Το "παρών" έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος συνεχάρη τα κορίτσια για την φανταστική χρονιά που είχαν χάρισαν στον ΟΦΗ μεγάλες στιγμές. Ενώ, ευχαρίστησε ακόμη τους γονείς για την υποστήριξη που παρέχουν στο γυναικείο τμήμα.
Στο γλέντι, οι μαμάδες των κοριτσιών του ΟΦΗ έκλεψαν την παράσταση, αλλά τα πήγαν περίφημα και στο Beach Volley, που έπαιξαν μαζί με τα παιδιά τους.
"Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο τμήμα και στο σύλλογο είναι το κλειδί της επιτυχίας μας" ανέφερε ο προπονητής Νίκος Προύφας.
"Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους γονείς και πάνω απ όλα τις αθλήτριες για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε σε την διάρκεια της σεζόν. Πλέον βάζουμε νέους στόχους και αρχίζουμε το χτίσιμο της επόμενης χρονιάς" συμπλήρωσε.

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης ανέφερε με τη σειρά του, ότι "ένα ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή της ομάδας μας Νίκο Προύφα και σε όλα τα κορίτσια μας όλων των ηλικιακών κατηγοριών, για την μοναδική και γεμάτη επιτυχίες, χρόνια για το γυναικείο βόλει του ΟΦΗ. Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στην έφορο Αντωνία Γεωργοπούλου, η οποία δυο χρόνια τώρα δουλεύει για το σύλλογο και τα κορίτσια μας ακούραστα σαν έφηβη. Επίσης εύσημα ανήκουν και σε όλους τους γονείς των παιδιών που είναι πολύ κοντά στο τμήμα. Ολο αυτό το έχουμε ονειρευτεί με τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε και αυτό μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη. Οπως λέει και το σύνθημα του ΟΦΗ, ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει".

Οι επιδόσεις του γυναικείου τμήματος βόλει του ΟΦΗ την αγωνιστική σεζόν 2022-23:

-1η θέση στο πρωτάθλημα γυναικών Κρήτης και άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία, μέσα απο τα μπαράζ ανόδου που έγιναν στο κλειστό του ΒΑΚ, απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους.

-1η θέση στο πρωτάθλημα Νεανίδων Κρήτης και συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

-1η θέση στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κρήτης.

-1η θέση στο Κύπελλο Κρήτης.

-2η θέση στο πρωτάθλημα Κορασίδων Κρήτης.

Από:Πετρούτσου Μαρία
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 08/06

 

 

 

 

Με τους Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ να γράφουν Ιστορία, οι Νάγκετς επικράτησαν των Χιτ στο Μαϊάμι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics