Breaking News
11 Ιουνίου 2023

Ο Γιακουμάκης έχει «τρελάνει» το MLS και τον… Μπούση!

 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε για μία ακόμη φορά με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ και με το γκολ του κόντρα την DC United έγραψε ιστορία για την ομάδα του στο MLS.

Στην μονομαχία απέναντι στην ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα, ο «Γιακούμ» άνοιξε το σκορ με υπέροχο τελείωμα, αλλά ο Φούντας ισοφάρισε 1-1, με την Ατλάντα του Γιακουμάκη να παίρνει την νίκη με 3-1 και τον ίδιο να έχει συμμετοχή και στο τρίτο γκολ, με φοβερή κάθετη πάσα!

Σε μόλις 766 λεπτά συμμετοχής και 10 αγώνες, ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει βρει δίχτυα 10 φορές και ξεπέρασε τον τον Ζόζεφ Μαρτίνες (821 λεπτά) στην πρώτη θέση της λίστας, με τα περισσότερα γκολ στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει αρχίσει παράλληλα να γίνεται και ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές στο MLS, αφού βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και προκαλεί “φρενίτιδα” στους οπαδούς.

Σε ρυθμούς Γιακουμάκη κινείται και ο Μιχάλης Μπούσης, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ να τον αποθεώνει με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό...

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
Neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 11/06/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου συνεχίζει ακάθεκτη να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics