Breaking News
07 Ιουλίου 2023

Με πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών 20ετίας, στην 7η θέση η 4Χ200μ ελεύθερο με Βασιλάκη


Έγραψαν ιστορία η τετράδα των νεανίδων που αγωνίσθηκε στον τελικό της σκυταλοδρομίας 4Χ200μ ελεύθεροι την τριτη μέρα του Ευρωπαικού πρωταθλήματος κολύμβησης εφήβων -νεανίδων που γίνεται στο Βελιγράδι.

Η ομάδα με τις Άρτεμις Βασιλάκη (17 ετών,από τον Τρίτωνα Ηρακλείου), Αναστασία Μπούτου (16), Κατερίνα Χρόνη (16) και Ναταλία Καλτεζιώτη – Αντζέλκοβιτς (17) τερμάτισε στην 7η θέση με χρόνο 8:14.62, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών.

Η προηγούμενη επίδοση με 8:15.26 κρατούσε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη στις 24/7/2003 και την είχαν πετύχει οι Ζωή Δημοσχάκη, Μαριάννα Λυμπερτά, Ελένη Κωστή και Ζαμπία Μελαχροινού. Η τετράδα είχε δείξει τις προθέσεις της από τα προκριματικά όπου σημείωσε 8:15.70 που είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Μετά από σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Πόρου αναλαμβάνει πρόεδρος ο Μαρκάκης

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics