Breaking News
09 Ιουλίου 2023

Οι Μίλτος Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη ξεχώρισαν κατά τη δεύτερη και τελευταία μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου την Κυριακή (9/7).

 

Πανελλήνιο Ανοιχτού Στίβου: Μια κατηγορία... μόνος του ο Τεντόγλου, κορυφαία και η Στεφανίδη
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε αυτό που έπρεπε και με άλμα στα 8,38μ. (0,4) αναδείχθηκε νικητής στο μήκος και το πρόσωπο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου στον Βόλο. Μάλιστα, πέρα από την εύκολη νίκη πέτυχε το όριο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

Στο επί κοντώ γυναικών η Κατερίνα Στεφανίδη βρήκε την κατάλληλη χρονική στιγμή για να ξεπεράσει τα 4,61μ. και να σημειώσει την καλύτερη φετινή της επίδοση. Η άλτρια του ΑΟ Φιλοθέης προσπάθησε να ξεπεράσει τα 4,73μ., χάνοντας στις λεπτομέρειες τα τρία άλματα που επιχείρησε.

 

Στα 200μ. κυριάρχησε η Άρτεμις Αναστασίου, κάνοντας έτσι το πρώτο νταμπλ της καριέρας της σε 100μ. και 200μ. Η αθλήτρια του Χρήστου Κατσίκα ήταν πολύ δυνατή στα τελευταία μέτρα και παρότι αρχικά έμεινε πίσω, κατάφερε να καλύψει τη διαφορά και να περάσει πρώτη τη γραμμή τερματισμού σε 23.40.

Στα 200μ. ανδρών ο αθλητής της κατηγορίας Κ20 Γεράσιμος Καμπίτσης (ΣΑΚΑ) ήταν νικητής 21.47 (-1,1) και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η νίκη στα 400μ. εμπ. πήγε στη Δήμητρα Γναφάκη (ΠΑΟ) με 56.69, στα 400μ. ανδρών ο Δημήτρης Λεβαντίνος (ΠΑΟ) επικράτησε με 51.33.

Πολύ καλός αγώνας έγινε στο μήκος των γυναικών με τις Οξάνα Κορένεβα και Βασιλική Χαϊτίδου να δίνουν μάχη για την πρώτη θέση. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη (ΓΣ Κηφισιάς) με 6,43μ. (0,8) επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, ενώ η Χαϊτίδου είχε καλύτερο άλμα στα 6,37μ.

Νωρίτερα, η Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία γυναικών και ο Ιάσονας Θανόπουλος στη δισκοβολία των ανδρών επικράτησαν με βολές στα 68,83μ. και 56,19μ. αντίστοιχα.
fosonline.hr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Με την 8η καλύτερη επίδοση η Άρτεμις Βασιλάκη, προκρίθηκε στον τελικό των 400μ

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics