Breaking News
11 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να αναλογιστείς πρόσφατα γεγονότα στη ζωή σου και να ονειρευτείς μακροπρόθεσμους ή επαγγελματικούς στόχους. Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και δένει όμορφα με ένα τρελό τρίγωνο Άρη – Δία. Καριέρα και εκδήλωση στο επίκεντρο! Μπορεί να υπάρχει ένα όμορφο συναίσθημα αναζωογόνησης σχετικά με τους στόχους σου και τις θετικές αλλαγές με την επιρροή ή την εξουσία, την καριέρα, την κατάσταση ή τη φήμη σου. Αν χρειαστεί να ξεκινήσεις από καινούργια πράγματα βάλε στόχο στις προτεραιότητες σου.

Ταύρος

Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει ένα συμβολικό νέο ξεκίνημα. Μπορείς να ξεφύγεις από το παρελθόν με κάποιο τρόπο, βοηθώντας σε να ανοίξεις το μονοπάτι προς τα εμπρός. Αυτό το φεγγάρι φέρνει μια ισχυρότερη εστίαση στο πνεύμα σου για να αναπτυχτείς, να εξερευνήσεις και να επεκταθείς πέρα από τις συνηθισμένες εμπειρίες στη ζωή σου. Γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και τις επόμενες μέρες μπορούν να σε ωθήσουν να βγεις από τη ρουτίνα σου. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι, οι σπουδές και η αφοσίωση σε πνευματικούς στόχους μπορεί να είναι ισχυροί.

 

Δίδυμοι

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μια επιθυμία ή ανάγκη να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Η ξαφνική επίγνωση των αναγκών σου μπορεί να σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις από την αρχή και να θελήσεις να αλλάξεις πράγματα. Μια εξάρτηση ή ένα οικονομικό θέμα μπορεί να είναι ισχυρό δεδομένου ότι αυτή η νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για αλλαγή τρόπου ζωής. Μπορεί να θέλεις να αισθανθείς λιγότερο εξαρτημένη από τους άλλους ή μπορεί να αισθάνεσαι κίνητρο να αντιμετωπίσεις ζητήματα εμπιστοσύνης που έχουν κλέψει τη ζωή σου με κάποιο τρόπο.

Καρκίνος

Η σημερινή νέα Σελήνη δείχνει ένα συμβολικό νέο ξεκίνημα και οι αλλαγές είναι στα σκαριά. Οι διαπραγματεύσεις και οι σχέσεις ένας προς έναν βρίσκονται στο επίκεντρο. Ζητήματα κοινής χρήσης, εξισορρόπησης, εναρμόνισης και εταιρικής σχέσης έρχονται στο προσκήνιο την επόμενη εβδομάδα. Ετοιμάζεσαι να αναλάβεις την ευθύνη! Είναι πιθανό να κινηθείς προς μια νέα κατεύθυνση ή προς μια νέα προοπτική. Είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό των σχέσεων και των αναγκών σχέσεων.

Λέων

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια νέα αρχή με δουλειά, υγεία ή αυτοφροντίδα καθώς συμβαίνει στον ηλιακό 9ο οίκο σου. Είναι η στιγμή να δώσεις νέα πνοή στις παλιές ρουτίνες ή να προσεγγίσεις την καθημερινότητα σου με ένα νέο, πιο εμπνευσμένο τρόπο. Μια διαδικασία αναζωογόνησης ξεκινά! Μπορεί να σου είναι ή να σου φαίνεται φυσιολογικό να έχεις ένα ακατάστατο συναίσθημα για το πως έχεις διαχειριστεί τη ζωή σου, καθώς σε παρακινεί να κάνεις πολύτιμες αλλαγές με υγιείς ρουτίνες ή ικανοποιητικά προγράμματα εργασίας. Αν και είναι πιθανό να ξεκινήσεις νέες εργασίες ή ακόμα και μια νέα δουλειά, είναι πιο πιθανό να έχεις μια περίοδο ευκαιρίας να δημιουργήσεις καλύτερα, πιο ικανοποιητικά συστήματα στη ζωή σου.

Παρθένος

Η σημερινή νέα Σελήνη εναρμονίζεται με το ζώδιο σου και ενεργοποιεί την επιθυμία σου να δημιουργήσεις, να μοιραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Εμφανίζεται στον τομέα του ρομαντισμού, των εορτασμών, της ψυχαγωγίας, της δημιουργικότητας, των παιδιών και των χόμπι. Καθώς προχωράς μπορεί να είναι μια παθιασμένη περίοδος ή μπορεί να αφορά την ανακάλυψη παλιών παθών και την επαναφορά τους στη ζωή σου. Μπορεί να ανακαλύψεις διαφορετικούς τρόπους έκφρασης και κανάλια για να μοιραστείς ή να δημοσιεύσεις τις δημιουργίες, τις ιδέες και τη δουλειά σου.

Ζυγός

Εάν η οικιακή ζωή σου ή οι σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα είναι στραβά, μπορεί να χρειαστεί πολλή δουλειά για να βάλεις τάξη σε άλλους τομείς της ζωής σου. Η εργασία στη σου πρώτα μπορεί να βοηθήσει άλλους τομείς της ζωής σου να ανθίσουν κατ’ επέκταση. Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια ενέργεια για νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Εάν θέλεις ή χρειάζεται να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, όπως με τις οικιακές ρουτίνες ή τις οικογενειακές σχέσεις, ή ακόμα και στη σχέση με τον εσωτερικό σου εαυτό, αυτός ο κύκλος είναι για να το κάνεις.

Σκορπιός

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε παρακινήσει να προσεγγίσεις τις καθημερινές σου εργασίες με νέους τρόπους. Είσαι στη σειρά για μια νέα αρχή που σχετίζεται με προσωπικά ενδιαφέροντα, σπουδές, σύνδεση, μάθηση ή μετακίνηση. Αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε ακόμη και να σηματοδοτήσει την αρχή μιας ολοκαίνουργιας στάσης, που σε βοηθά να συνδεθείς πιο αποτελεσματικά με τον κόσμο γύρω σου. Η βελτίωση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων ή η ανάληψη μεγαλύτερου κινδύνου με τη μάθηση και την επικοινωνία μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Αυτή η νέα Σελήνη εμφανίζεται δίπλα σε ένα τρίγωνο Άρη – Δία, φέρνοντας σε,σε μια υπέροχη θέση για να προσεγγίσεις και να συνδεθείς με άλλους ή να προχωρήσεις προς ένα συγκεκριμένο στόχο.

Τοξότης

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει ένα νέο ξεκίνημα με τα οικονομικά σου, τα προσωπικά πράγματα ή τα θέματα της αξίας σου, καθώς συμβαίνει στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις καλύτερους τρόπους για να διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και τα προσωπικά σου υπάρχοντα. Αναλαμβάνεις τη δύναμη, την άνεση και την ασφάλεια σου στα κέρδη. Αυτή η νέα Σελήνη σε παρακινεί να κάνεις τολμηρές βελτιώσεις σε αυτές τις γραμμές. Αυτή η αποστολή μπορεί να προκύψει από ένα αίσθημα έλλειψης, ένα ξαφνικό φόβο ότι δεν είσαι πάνω από τα πράγματα ή από ένα γεγονός που σου υπενθυμίζει ποιόν και τι εκτιμάς.

Αιγόκερως

Η σημερινή νέα Σελήνη παρουσιάζει μια αίσθηση νέας αρχής καθώς συμβαίνει στο ζώδιο σου. Η αρμονία της με τον Ουρανό την κάνει μια δυνατή εποχή για ρομαντισμό, έλξη και δημιουργικές τέχνες. Οι εβδομάδες που έρχονται είναι δυνατές για να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η αναμόρφωση της εικόνας σου εάν χρειάζεται προσαρμογή μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να είναι ισχυρό κίνητρο ή προτροπή για προσωπικές αλλαγές και βελτιώσεις. Στόχος να χαλαρώσεις σε αυτή τη δυναμική φάση της ζωής σου για τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή είναι μια στιγμή για να επανεφεύρεις τον εαυτό σου με ουσιαστικό τρόπο ή για μια προσωπική νέα αρχή.

Υδροχόος

Η σημερινή νέα Σελήνη σας υπενθυμίζει την ανάγκη να επαναφορτιστείς πριν προχωρήσεις. Ακόμα κι έτσι σου φέρνει επίσης ένα νέο ξεκίνημα και μπορεί να υπάρξει δουλειά για να αφήσεις πίσω σου ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Αντίθετα, μπορεί να συνειδητοποιήσεις την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση και κάποια απομόνωση ή ιδιαίτερη προσοχή στην ιδιωτική σου ζωή. Ένας νέος κύκλος ξεκούρασης και αναπλήρωσης είναι μπροστά σου. Είναι μια περίοδος εγκατάλειψης, επανεξέτασης και επαναφόρτισης των μπαταριών σου, πνευματικών και σωματικών.

Ιχθύες

Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει ένα συμβολικό νέο ξεκίνημα. Μπορεί να επικεντρωθείς έντονα στη δημιουργία επαφών και την προσέγγιση άλλων καθώς προχωράς. Ήρθε η ώρα να εξετάσεις στους στόχους σου για σύνδεση ή ενίσχυση δεσμών και καλλιέργεια καλής θέλησης. Εάν είσαι δυσαρεστημένη με συγκεκριμένους φίλους ή συναναστροφές ή βρίσκεσαι σε έλλειψη στην κοινωνική σου ζωή, μπορεί τώρα να αισθάνεσαι έτοιμη να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις αλλαγές. Η αίσθηση ότι ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου μπορεί τώρα να είναι στο επίκεντρο.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Eπιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Τερέζα Ξυλούρη

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 11/01/2024

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics