Breaking News
12 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Ο Άρης στην κορυφή του χάρτη σου δείχνει επιπλέον διάθεση σήμερα για να πετύχεις μερικούς από τους στόχους σου και να προχωρήσεις μπροστά. Η αρμονία του Άρη με το Δία στον τομέα των πόρων σου, μπορεί να εμπνεύσει την επιχειρηματική σου πλευρά αυτές τις ημέρες. Είσαι εξαιρετικά εργατική, βρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες και αξιοποιείς τα ταλέντα σου στο μέγιστο με σκοπό να πετύχεις όσα έχεις ονειρευτεί στα επαγγελματικά σου. Θέλεις να αισθάνεσαι συνδεδεμένη με τον κόσμο γύρω σου. Προκύπτουν ευκαιρίες όσον αφορά την καριέρα.

Ταύρος

Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με το Δία σήμερα. Ο τελευταίος σε επηρεάζει πολύ. Διεγείρει την επιθυμία σου να ξεφύγεις από καλούπια ή την everyday ρουτίνα σου. Η αυξημένη αυτοπεποίθησή σου οδηγεί τώρα και δημιουργεί ευκαιρίες. Θα υπάρξουν εξελίξεις στην ζωή σου, σε όλους τους τομείς. Ξέρεις πια τι θέλεις να ζήσεις, τι θέλεις να πετύχεις, πώς θέλεις να είναι το μέλλον σου. Για αυτό και τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσεις στόχους.


Δίδυμοι

Η σημερινή αρμονική όψη μεταξύ Άρη και Δία σε γεμίζει με θάρρος. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για υποστήριξη, είτε είναι συναισθηματικού, ψυχικού ή και οικονομικού τύπου. Είσαι πολυμήχανη και η επιθυμία σου να βελτιωθείς, να αναπτυχτείς και να ξεπεράσεις τα διάφορα εμπόδια είναι μεγάλη. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τους καρπούς προηγούμενων ενεργειών σου ή να κάνεις βήματα για να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα. Θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τώρα ξεκινάς τα σχέδια για να το πετύχεις.

Καρκίνος

Με τη διέλευση Άρη – Δία σήμερα, η συνεργασία βελτιώνεται. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσεις τις βάσεις για προώθηση και δικτύωση ή για να κάνεις βήματα για να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα. Τραβάς τους άλλους κοντά σου με την ειλικρίνεια και την αυτοπεποίθηση σου. Ευκαιρίες για να προχωρήσεις ή να πετύχεις τους στόχους σου φαίνεται να προκύπτουν μέσω των σχέσεων και των επαφών αυτή τη στιγμή, καθιστώντας μια εξαιρετική στιγμή για συναναστροφή και σύνδεση.

Λέων

Ο Άρης στον τομέα της εργασίας, της υγείας και των συνηθειών σου εναρμονίζεται με το Δία στη κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και θέλεις να κάνεις τα πράγματα να συμβούν. Με την επιχειρηματική σου ενέργεια μπορούν να ανοίξουν φανταστικές ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εργασία σου, να κάνεις αυτό που αγαπάς ή να προωθήσεις ένα σημαντικό στόχο. Τα επίπεδα ενέργειας και κινήτρων ανεβαίνουν στα ύψη! Μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη για την επιδίωξη προγραμμάτων υγείας ή φυσικής κατάστασης ή να είσαι γεμάτη ενέργεια για να βελτιώσεις τις συνήθειες και τις καθημερινές ρουτίνες.

Παρθένος

Με τον Άρη και το Δία να εναρμονίζονται γεμίζεις αυτοπεποίθηση. Μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες για να εκφραστείς με νέους και ικανοποιητικούς τρόπους. Είναι καιρός να γίνεις δημιουργική, να κάνεις διασκεδαστικές συνδέσεις, να μάθεις νέα πράγματα ή ακόμα και να ερωτευτείς. Μπορεί να αποκτήσεις ένα συναρπαστικό χόμπι ή ένα προσωπικό ενδιαφέρον και να θέλεις να φρεσκάρεις το μυαλό σου με νέες δυνατότητες. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να ανακαλύψεις ένα νέο κανάλι για να εκφραστείς. Το να λαμβάνεις μέτρα για να απελευθερωθείς από μια εξουθενωτική κατάσταση ή πρόβλημα μπορεί να είναι τώρα δυνατό.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχει ευχάριστη ένταση ή δραστηριότητα σε μια οικεία σχέση και πιθανώς με το σπίτι τώρα, με τον Άρη και το Δία να εναρμονίζονται. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε παρακινήσει να εξερευνήσεις νέους τρόπους σχέσης με τους αγαπημένους σου. Είσαι πιο σίγουρη και θαρραλέα για να πετύχεις αποτελέσματα και αυτή η στάση συμβάλλει σημαντικά στις πιθανότητες επιτυχίας. Οι απαντήσεις στις ενέργειες, τα σχέδια και τις ιδέες σου είναι ευνοϊκές και θερμές. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις δράση για ένα προσωπικό ή οικογενειακό ζήτημα. Τα ερωτικά θέματα είναι σταθερά αυτή τη στιγμή και η γοητεία σου είναι ισχυρή.

Σκορπιός

Οι χρήσιμες διελεύσεις σήμερα ενισχύουν την επικοινωνία και τη σύνδεση. Μπορεί να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα μέσω πληροφοριών, ειδήσεων ή ενός σημαντικού έργου, ή μπορεί να αναπτύξεις μια επωφελή σχέση. Η συνεργασία πηγαίνει πιο βαθιά απ’ ότι συνήθως και θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι καθώς ενισχύεις και υποστηρίζεις κάποιον εκείνος ανταποδίδει τη χάρη. Η δραστηριοποίηση με ένα σύντροφο ακόμη και με μικρούς τρόπους, όπως το να μοιράζεσαι ωραίες δουλειές μπορεί να τονώσει τη σχέση. Είναι μια καλή στιγμή για να ανοίξεις ένα δρόμο για μελλοντικές προσπάθειες.

Τοξότης

Η σημερινή όψη Άρη – Δία σε εμπνέει να βελτιωθείς και να αναπτυχτείς, ιδιαίτερα με τη δουλειά, τα χρήματα και τις συνήθειες σου. Έχεις κίνητρο να βελτιώσεις την υγεία και την ευεξία σου και να εκτιμήσεις και να απολαύσεις την καθημερινότητα σου πιο διεξοδικά. Νοιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου και το κίνητρο να κερδίσεις περισσότερα χρήματα ή να απολαύσεις τη δουλειά σου αυξάνεται. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία να αξιοποιήσεις πλήρως τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Εναλλακτικά, αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις βήματα για να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα.

Αιγόκερως

Με τις σημερινές διελεύσεις είσαι σε εξαιρετική φόρμα για μάθηση και αναψυχή. Μπορεί να έχεις κίνητρο να ακολουθήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου. Η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια σου κερδίζουν θαυμαστές τώρα και είναι πιθανό να λάβεις θετικά σχόλια. Μπορεί να είναι η στιγμή να αξιοποιήσεις την επιχειρηματική σου πλευρά. Ευτυχώς ο ενθουσιασμός σου χτίζεται. Έχεις τη σιγουριά ότι μπορείς να κάνεις τα πράγματα να συμβούν, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διασκέδαση, ρομαντισμό, παιδιά και δημιουργικά έργα. Η προσωπική σου απήχηση είναι υψηλή σήμερα και το να κερδίζεις σεβασμό, θαυμασμό ή υποστήριξη έρχεται πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως.

Υδροχόος

Οι σημερινές επιρροές είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις κερδίσει ένα πλεονέκτημα ή ότι έχεις μάθει κάτι πραγματικά χρήσιμο το οποίο σε τονώνει. Μια αρμονική όψη μεταξύ του Άρη και του Δία μπορεί να υποδηλώνει επιτυχημένες συνδέσεις και θετικές ενέργειες, οδηγώντας σε βελτιώσεις αυτές τις μέρες. Τα συναισθήματα για κάτι από το παρελθόν σου μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη για να κάνεις αλλαγές. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να δεις το δρόμο γύρω από ένα εμπόδιο που κάποτε νόμιζες ότι ήταν ανεπίλυτο.

Ιχθύες

Οι σημερινές επιρροές σε κάνουν να συνδέεσαι με άλλους με τρόπους ενδυνάμωσης. Μπορεί να γίνουν συνδέσεις που είναι πραγματικά χρήσιμες και ωφέλιμες για σένα. Ο Άρης στον τομέα της δικτύωσης σου εναρμονίζεται με το Δία στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, συνδέοντας αυτά τα θέματα με δημιουργικούς, επιχειρηματικούς και επιτυχημένους τρόπους. Αυτές οι επιρροές την καθιστούν μια εξαιρετική εβδομάδα για επαφή. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για νέα έργα ή συνδέσεις και τις πραγματοποιείς αναζητώντας ενεργά δυνητικούς πελάτες.
tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα την προπονητική του αξία

 

 

 

 

 

Σήμερα 12 Ιανουαρίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics