Breaking News
14 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και κάποια επιπλέον ξεκούραση ή μια ανάπαυλα από πρόσφατες απαιτήσεις ή ανταγωνιστικές καταστάσεις ζωής θα ήταν ιδανική. Η ζωή μπορεί μερικές φορές να κινείται γρήγορα και το μυαλό μας απορροφά πολλά, αλλά αυτή η διέλευση της Σελήνης σε βοηθά να προλάβεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, επεξεργαζόμενη και χωνεύοντας πρόσφατα γεγονότα και συναισθήματα. Αναζήτησε τρόπους να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να συνδεθείς με τις πνευματικές σου ανάγκες. Μπορεί κάποιος να ενθαρρύνει την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση σου ή να βοηθάς εσύ ή να καθοδηγείς κάποιον. Η προοπτική σου είναι θετική και παραγωγική.

Ταύρος

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει αποσύνδεση ή κυκλοθυμία, με την Αφροδίτη να σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Ουρανό στο ζώδιο σου. Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποια μπερδεμένα σήματα που προέρχονται από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, μαθαίνεις πολλά για τις πιο οικείες σου ανάγκες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα, καθιστώντας τη γενικά μια καλή στιγμή για να προσεγγίσεις άλλους και να απολαύσεις απλές, άμεσες συνδέσεις. Οι άνθρωποι έλκονται από εσένα πιο φυσικά και καθώς η μέρα προχωρά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η προσέλκυση πόρων από εξωτερικές πηγές γίνεται πιο εύκολη.


Δίδυμος

Νωρίς σήμερα θα μπορούσες να νιώσεις λίγο εγκλωβισμένη. Είναι ένα προσωρινό συναίσθημα και είναι καλύτερο να αφήσεις πίσω σου τις ανησυχίες για το παρελθόν για να απολαύσεις καλύτερα το παρόν. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 10ο οίκο σου και είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Καθώς η μέρα προχωρά οι ενέργειες είναι καλές για την οικοδόμηση της πίστης και της αυτοπεποίθησης σου, καθώς και για τη δημιουργία ή την ενίσχυση των συνδέσεων. Μπορεί να είναι μια ευημερούσα περίοδος για αγάπη και φιλία. Συνεργάζεσαι με άλλους και εκείνοι σου ανταποδίδουν τη χάρη.

Καρκίνος

Με μια πεμπτουσία Αφροδίτης – Ουρανού να επηρεάζει νωρίς τη μέρα, βάλε στόχο να διακρίνεις εάν οι αλληλεπιδράσεις σου είναι ενθαρρυντικές ή αν σε αφήνουν να νιώθεις εξαντλημένη. Μπορείς να σκεφτείς τρόπους να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο, απορροφημένο σε πράγματα που αγαπάς να κάνεις, ώστε να μην είσαι τόσο ευάλωτη στα σκαμπανεβάσματα της κοινωνικής σου ζωής και να αγκαλιάσεις μια μεγαλύτερη αίσθηση γαλήνης. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου και μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα.

Λέων

Συναισθηματικά ξεσπάσματα, επαναστατικότητα ή παρορμητισμός είναι τάσεις τώρα αν νιώθεις άγχος. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα πράγματα ένα – ένα και βήμα προς βήμα. Ευτυχώς αυτό γίνεται πολύ πιο απλό όσο προχωρά η μέρα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να δημιουργήσεις σχέσεις που σχετίζονται με το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τις εκδόσεις, τη συγγραφή, τις νομικές υποθέσεις, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση. Μπορεί να συνδεθείς με κάποιον που ενθαρρύνει το πνεύμα και το όραμα σου. Η επιθυμία για ανάπτυξη, βελτίωση και πρόοδο είναι εξέχουσα.

Παρθένος

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση και αναποφασιστικότητα που επηρεάζει τη διάθεση σου. Εκτιμάς την ερωτική εξοικείωση με την Αφροδίτη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου αυτές τις μέρες και μπορεί μερικές φορές να αισθάνεσαι λίγο εκτός κέντρου, εάν αλλάξουν τα προγράμματα ή τα σχέδια διαταραχτούν. Αυτή τη στιγμή περιμένεις το απροσδόκητο και στόχευσε στο να είσαι ευέλικτη. Τείνει να υπάρχει μια φυσική έλξη προς σχέσεις και συνεργασίες με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Καθώς η μέρα προχωρά η συνεργασία γίνεται πολύ πιο φυσική και δε χρειάζεται να την επιβάλλεις.

Ζυγός

Νωρίς σήμερα ίσως είναι καλύτερο να κάνεις ένα βήμα πίσω για να παρατηρήσεις τις αλληλεπιδράσεις σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και εσύ έχεις την τάση να τακτοποιείς, εστιάζοντας στα μικρότερα προβλήματα της ζωής σου που μπορεί να έχεις αναβάλλει. Ωστόσο μπορείς να μάθεις πολλά για τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς προχωρά η μέρα. Τα καλά συναισθήματα τείνουν να είναι ανταποδοτικά και μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα υποστηριζόμενη όσον αφορά τις ιδέες και τα ενδιαφέροντα σου. Μπορεί να υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση αμοιβαίας αρμονίας και μια γενική ώθηση στα ειρηνικά συναισθήματα με και μέσω άλλων.

Σκορπιός

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει μια αποσύνδεση ή κάποια ανησυχία. Προσπάθησε να βυθιστείς σε πράγματα που αγαπάς να κάνεις, αντί να βασίζεσαι στο ότι τα πράγματα πάνε όπως τα έχεις προγραμματίσει. Μπορεί επίσης να υπάρχει έντονη επιθυμία να ξοδέψεις χρήματα σε ρούχα, πράγματα και ψυχαγωγία ή οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, ασφαλής και περιποιημένη. Φυσικά είναι σημαντικό να σκεφτείς το μέλλον εάν το κάνεις, καθώς η άνεση στο παρόν μπορεί να μην αξίζει μακροπρόθεσμη αίσθηση ανασφάλειας ή ανησυχίας για τους πόρους. Η Σελήνη βρίσκεται σε έναν διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τομέα του χάρτη σήμερα, κρατώντας τα πράγματα ελαφριά.

Τοξότης

Νωρίς σήμερα μπορεί να λαχταράς πράγματα, δραστηριότητες και απολαύσεις που είναι διαφορετικά ή αντικατοπτρίζουν την εσωτερική σου αναταραχή και την ανάγκη για αλλαγή. Ωστόσο μόλις έρθεις σε επαφή με την καρδιά σου, η ανησυχίας σου θα μειωθεί. Μπορεί να παλεύεις με τις φαινομενικές αντίθετες ανάγκες σου για εγγύτητα και οικειότητα και την επιθυμία σου για ανεξαρτησία. Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα της εσωτερικής σου ασφάλειας αναδεικνύει το σπίτι. Οι γνωστές μέθοδοι, οι άνθρωποι και οι καταστάσεις ελκύουν περισσότερο, καθώς χρειάζεσαι κάποιο χρόνο διακοπής εργασίας.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα οι άνθρωποι μπορεί να σε εκπλήξουν ή να κάνουν αλλαγές που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικές, αλλά τίποτα που δεν μπορεί να διαχειριστείς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες παρακάμψεις που προκύπτουν από λάθη. Για να είσαι προσεκτική, απέφυγε να συμπεριφέρεσαι ακανόνιστα στις σχέσεις σου και αντίθετα προσπάθησε να φτάσεις στη ρίζα οποιασδήποτε αναταραχής που τώρα διεγείρεται. Καλό είναι να μην παίρνεις βιαστικές ή επαναστατικές αποφάσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, αυξάνοντας την περιέργεια σου και την επιθυμία να προσεγγίσεις.

Υδροχόος

Νωρίς σήμερα η εσωτερική σου ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική σκέψη. Προσπάθησε να μη μιλάς πολύ νωρίς για αναταραχή, καθώς μπορεί απλώς να χρειαστείς αλλαγή ρυθμού. Η Σελήνη σήμερα διασχίζει τον τομέα των πόρων και της αξίας σου και εσύ δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να συνδεθείς με άτομα που σε βοηθούν. Θα διαπιστώσεις ότι η διπλωματία σε οδηγεί μακριά και οι αμοιβαία επωφελείς σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Ευνοούνται καλλιτεχνικές και ρομαντικές προσπάθειες.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη μέρα, οι συναισθηματικές ανάγκες είναι δυνατές και ξεκάθαρες. Εάν χρειάζεται να ρίξεις την καρδιά και την ψυχή σου σε ένα έργο, αργότερα σήμερα μπορείς να το κάνεις. Ωστόσο νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποια αισθήματα αναταραχής και κάποια κοινωνικά απρόβλεπτα. Είναι λογικό να προσπαθείς να φτάσεις στη ρίζα οποιωνδήποτε ασυνήθιστων επιθυμιών που σε κυριεύουν, καθώς απλώς μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα της ανάγκης για μια μικρή αλλαγή στις σχέσεις σου ή στα πρότυπα σχέσεων.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Έβγαλε άμυνες, έπαιξε ξύλο, σκόραρε και έγραψε ιστορία. Ο λόγος για την Νικόλ Ελευθεριάδου

 

 

 

 

Σήμερα 14 Ιανουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics