Breaking News
05 Μαρτίου 2024

Στις 12 Μαϊου ο τελικός του Final Four της ΕΠΣΗ στο Αρκαλοχώρι
Σ Βαρδαλαχάκης Μανώλης



Έφεραν γούρι στις Μικτές ΕΠΣΗ στα Χανιά Ζηδιανάκης και Ανδρουλάκης!
Με κύριο θέμα την διοργάνωση του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο δήμο Μινώα Πεδιάδας συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Όπως αποφασίστηκε ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στο στάδιο Αρκαλοχωρίου ενώ οι ημιτελικοί θα γίνουν λίγες ημέρες νωρίτερα (Πέμπτη ή Παρασκευή) στα γήπεδα Θραψανού και Καστελίου.

 Η διοργάνωση θα γίνουν παρουσία υψηλών προσωπικοτήτων από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στην Επιτροπή Διοργάνωσης του 3ου Final Four θα συμμετέχει και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΕΠΣΗ με καταγωγή από το Αρκαλοχώρι, ο κ. Σπύρος Κοκολάκης, που έχει εμπειρία και τεχνογνωσία από event υψηλού επιπέδου λόγω της παρουσία του στην UEFA.

Επίσης το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το 3ο Final Four έχει αγκαλιαστεί από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας, τους φορείς και τις ομάδες της περιοχής.
Νeakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 04/03/2024

 

 

 

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στη Basket League

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics