Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2025

Ο Κώστας Σλούκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της Εθνικής απέναντι στο Ισραήλ και τη νίκη με 84-79, αλλά επεσήμανε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ενόψει του προημιτελικού με τη Λιθουανία (09/09, 21:00, ΕΡΤ).

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ότι ήταν το καθαρό μυαλό της Εθνικής: «Ναι ήταν σκληρός αντίπαλος. Το όνομα Ισραήλ δεν φοβίζει αλλά ήταν επικίνδυνη ομάδα. Ελέγξαμε το παιχνίδι αρκετά καλά αν εξαιρέσεις την αρχή που δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Παίξαμε καλή άμυνα, περιορίσαμε τα ατού τους, ελέγξαμε και τα ριμπάουντ. Ήταν μια solid νίκη».

Για το ότι δεν πετύχαμε τα τρίποντα αλλά πήραμε τα ριμπάουντ: «Υπάρχει μια παραφιλολογία ότι πρέπει να βάλουμε τα σουτ. Το παιχνίδι δεν είναι μόνο τα σουτ. Έπρεπε να έχουμε καλές επιλογές, είναι άμυνα, ριμπάουντ, hustling. Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Για το αν θέλουν να πάνε μέχρι τέλους τον αγώνα: «Προφανώς όλα τα παιδιά θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Χαμηλά το κεφάλι. Με τη Λιθουανία είναι απαιτητικό παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε. Να δούμε τα λάθη μας, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ειδικά στην εμφάνισή μας στο πρώτο μέρος. Και λίγο στο τέλος μπορούσαμε να σταθούμε καλύτερα για να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Ανδρέας Φούντας
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 07/09/2025

 

 

 

 

Ο ΠΟΑ ήταν ο νικητής στη «μονομαχία» με τον ΑΟΑΝ επικρατώντας άνετα με 4-0

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics