Breaking News
04 Ιουνίου 2016

O Μοχάμεντ Άλι απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών από σηπτικό σοκ που οφείλεται σε αδιευκρίνιστα φυσικά αίτια, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας.



Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας,, που είχε διαγνωστεί εδώ και πολλά χρόνια με τη νόσο Πάρκινσον, πέθανε στις 21.10 τοπική ώρα την Παρασκευή, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου Μπομπ Γκάνελ σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα, σε χώρο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο όπου ο σπουδαίος πυγμάχος νοσηλευόταν με αναπνευστικά προβλήματα.

Η δημόσια κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή στη γενέτειρά του, το Λούισβιλ του Κεντάκι, στις κεντροδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, όπως επίσης ο δημοσιογράφος Μπράιαν Γκάμπελ και ο ηθοποιός Μπίλι Κρίσταλ θα εκφωνήσουν τον επικήδειο στη μνήμη του θρυλικού αθλητή, επισημάνθηκε στη συνέντευξη τύπου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics