Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2016

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αγωνιστικές περιόδους των τελευταίων ετών αρχίζει Exarchouαύριο στα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες προμηνύονται πολύ δυνατές και θεαματικές αναμετρήσεις για τον τίτλο, ενώ ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι διαθέτουν ξένο αθλητή ή αθλήτρια οι μισές ομάδες! Στην αρχή την παράσταση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα κλέψουν οι γυναίκες διότι στο πρόγραμμα του Σαββάτου δεσπόζει η συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου (ώρα έναρξης 13:00). Οι δύο ομάδες είχαν «μονομαχήσει» μέχρι τέλους για τον περσινό τίτλο και με αλλαγές στα ρόστερ εμφανίζονται και φέτος στους διεκδικητές.

Ο πρωταθλητής Δ.Α.Ο.Τ. ενέταξε στο δυναμικό του τη Φίλη και την Εξάρχου, ο δευτεραθλητής Ολυμπιακός τη Γαλλίδα Ματενέ και τη Νικουλάε. Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι μίλησαν στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η Λάουρα Νικουλάε (αριστερή φωτό) και η Φιλαρέτη Εξάρχου (δεξιά). Ομολόγησαν ότι προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τρεις ομάδες υποψήφιες για τον τίτλο κι ορισμένες ακόμα πολύ επικίνδυνες και συμφώνησαν ότι δεν χωράνε προγνωστικά για το αυριανό ματς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics