Breaking News
17 Οκτωβρίου 2016

 

Το Ρέθυμνο έκανε τη νίκη της αγωνιστικής απέναντι στον Άρη και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».


Οι Κρητικοί φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με αποκορύφωμα τη νίκη απέναντι στον Άρη.

Η κρητική ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας για την παρουσία του στο γήπεδο και τη συμπαράσταση που έδειξαν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η πρεμιέρα της ομάδας μας στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» ήταν απολύτως θετική, πραγματοποιώντας μία μεγάλη νίκη επί του Άρη για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας πιστώνεται στον κόσμο μας, ο οποίος για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας μας. Για αυτό το λόγο η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του για ακόμη μία σεζόν. Ταυτόχρονα αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση στο άνοιγμα των θυρών πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι φίλοι μας, αλλά και να υποσχεθεί πως κάτι παρόμοιο δεν θα επαναληφθεί».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics