Breaking News
18 Οκτωβρίου 2016

Λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση των «πρασίνων», η οποία την έκανε δεκτή.

Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η δεύτερη θητεία του Περιστεριώτη κόουτς στο «τιμόνι» των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Το καλοκαίρι ο Πεδουλάκης ανέλαβε να «χτίσει» τον νέο Παναθηναϊκό Superfoods και να... τρέξει το δικό του πλάνο. Ωστόσο, αυτό το πλάνο δεν θα προχωρήσει, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε μόλις μετά τα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της σεζόν (ένα στο Κύπελλο, δύο στην Α1, ένα στην Euroleague).

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Πεδουλάκης το καλοκαίρι υπήρχε υπογεγραμμένος όρος ότι θα πρέπει να έρθει ένας προπονητής για την επίθεση της ομάδας. Για την ακρίβεια, αναφερόταν πως θα έρθει ένας κόουτς από τις ΗΠΑ, που θα εξειδικεύεται στα επιθετικά συστήματα. 

Οι «πράσινοι» είπαν στον κόουτς Πεδουλάκη πως θέλουν να φέρουν έναν τέτοιο προπονητή, αλλά ο 52χρονος τεχνικός δεν το δέχτηκε και υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία στη συνέχεια έγινε δεκτή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: 

«Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Superfoods υπέβαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics