Breaking News
27 Μαρτίου 2017

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής και στο πιο δύσκολο παιχνίδι του στην Α1 από όσα απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, με 70-63 επί του Ρεθύμνου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», και διατηρεί το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης στην ισοβαθμία του με τον Παναθηναϊκό (22 νίκες - 1 ήττα).

Στην 4η περίοδο «καθάρισαν» οι «ερυθρόλευκοι» που επέτρεπαν στο Ρέθυμνο να βρίσκεται σταθερά σε απόσταση αναπνοής. Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο Κεμ Μπιρτς με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ 12 σημείωσε ο Σπανούλης που μοίρασε και 7 ασίστ. Ο Γιώργος Πρίντεζης (8π.) επέστρεψε έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον άφησε εκτός με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στην Αθήνα έμεινε ο Έρικ Γκριν (γαστρεντερίτιδα), όπως και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος, μετά το νέο τραυματισμό του στον Αχίλλειο, δεν υπολογίζεται για διάστημα ενός μήνα. Ο Ολυμπιακός μάζεψε 45 ριμπάουντ έναντι 26 της ομάδας της Κρήτης και είχε 20 ασίστ (14 το Ρέθυμνο). Στα τρίποντα, όμως, έμεινε στα 4/15 (10/28 οι Κρήτες). Ο Ουόλτερ Λέμον Τζούνιορ με 18 πόντους ξεχώρισε για τους γηπεδούχους που στόχο έχουν την παρουσία στα πλέι οφ (11 νίκες ? 12 ήττες).
Ο Ολυμπιακός συγκεντρώνεται από την Τρίτη (28/3) στην προετοιμασία του για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (30/3, 20:00) στην Κωνσταντινούπολη με στόχο τη νίκη επί της Αναντολού Εφές, έχοντας πάντως εξασφαλίσει ήδη τα πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Διαιτητές: Καρακατσούνης, Βαρδάλος, Τζιοπάνος Ν.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Nίκος Βετούλας): Κόττας, Χριστοδούλου 4, Άρνολντ 9 (1), Φιτζπάτρικ 6 (2), Λέμον 18 (2), Σάφτενααρ 6 (2), Τάλτον 4, Καμπερίδης 5 (1), Παναρετάκης, Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος 11 (2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μιλουτίνοβ 6, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 2, Σπανούλης 12 (2), Μπιρτς 15, Γιανγκ 2, Παπαπέτρου 5 (1), Ουότερς 6, Αγραβάνης 6 (1), Αθηναίου 4

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics