Breaking News
01 Ιουλίου 2017

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Ζακ Ογκαστ. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου άσου, στο συμβόλαιο του οποίου, όμως, υπάρχει NBA out μέχρι τις 20 Ιουλίου. 
Ο Ογκαστ έγινε η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά την απόκτηση του Λούκας Λεκαβίτσιους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑναθηναϊκός
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους με τον Ζακ Όγκαστ. Ο αθλητής διατηρεί τη δυνατότητα μεταγραφής του σε ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 20/7/2017.

Ο Όγκαστ γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1993 στη Μασσαχουσέτη, έχει ύψος 2.08μ., αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και διαθέτει ελληνικό διαβατήριο καθώς η μητέρα του έχει καταγωγή από την Κοζάνη. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Γυμνάσιο του Marlborough. 

Το 2011 μετακινήθηκε στο προπαρασκευαστικό πανεπιστήμιο New Hampton School, το οποίο ολοκλήρωσε έχοντας 15 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην καλύτερή του σεζόν. Μετά την αποφοίτησή του γράφτηκε στο πανεπιστήμιο του Notre Dame, όπου έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στους Fighting Irish. Την τελευταία του χρονιά στο NCAA (2015-16) είχε 14 πόντους και 10.72 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Τον Οκτώβριο του 2016 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι αγωνιζόμενος με ιδιαίτερη επιτυχία στην τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ, με την οποία είχε μέσο όρο 12.8 πόντους και 8 ριμπάουντ στο εγχώριο πρωτάθλημα και 13.4 πόντους και 8.8 ριμπάουντ στο Champions League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics